«خورشت مرغ و جعفری»، غذای اصیل ایرانی با طعم و عطری بینظیر

خورشت مرغ و جعفری یک غذای بسیار لذیذ است که می‌توانید با درست کردن آن پذیرای مهمانانتان در مجالس باشد.
«خورشت مرغ و جعفری»، غذای اصیل ایرانی با طعم و عطری بینظیر
1402/07/09 - 12:39
تاریخ و ساعت خبر:
174446
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - خورشت مرغ و جعفری یک غذای اصیل ایرانی که از نظر ظاهر شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد.
خورشت مرغ و جعفری یک غذای بسیار لذیذ است که می‌توانید با درست کردن آن پذیرای مهمانانتان در مجالس باشد.
مواد لازم:
جعفری ۵۰۰ گرم
ران مرغ یا سینه مرغ ۴ تکه
پیاز ۱ عدد
زعفران دم‌کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
پودر گشنیز به مقدار لازم
جوز هندی به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی به مقدار لازم
طرز تهیه:
جعفری‌های ریز خرد شده را حسابی در روغن تفت دهید.
پیازها را ریز خرد کنید و حسابی سرخ کنید تا طلایی شود.
مرغ‌ها را که به قسمت‌های ریز تقسیم کرده این خوب تفت می‌دهیم و سرخ می‌کنیم.
مقداری زعفران دم کرده به مرغ‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در آخر همه مواد را به همراه ادویه‌های گفته شده با هم مخلوط کنید.
بعد در روی مواد مقداری آب بریزید و اجازه دهید خورشت به مدت ۲ ساعت جا بیفتد.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خورشت های ایرانی آشپزی ایرانی تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو