با این غذای لذیذ به ظهر جمعه دهه ۶۰ سفر کنید

این خورشت با طعم و مزه فوق العاده خود، شما را به ظهر جمعه خانه مادربزرگ‌ها می‌برد که ریشه خاطرات کودکی‌تان را در آنجا ساخته‌اید.
با این غذای لذیذ به ظهر جمعه دهه ۶۰ سفر کنید
1403/02/07 - 14:29
تاریخ و ساعت خبر:
191704
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - این خورشت با طعم و مزه فوق العاده خود، شما را به ظهر جمعه خانه مادربزرگ‌ها می‌برد که ریشه خاطرات کودکی‌تان را در آنجا ساخته‌اید. جوانان دهه شصتی و قبل‌تر از آن با این خورشت پرطرفدار به تعبیری زندگی کرده‌اند.
مواد اولیه:
گوشت چرخ کرده 150 گرم
گردو 2 لیوان
رب انار 3 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل و شکر وزعفران به میزان لازم











طرز تهیه:
ابتدا گردو ها را خوب چرخ کرده سپس پیاز را در قابلمه تفت میدهیم و وقتی که طلایی شد،گردو را به آن اضافه میکنیم و مدت کوتاهی تفت میدهیم. سپس نمک و فلفل و زد چوبه را به آن اضافه میکنیم.
سپس به آن آب اضافه کرده و میگذاریم به جو ش بیاید و بعد از آن زیر ریالابلمه را کم میکنیم و زمانی که مایع کرم رنگ شد رب انار را به آن اضافه میکنیم.
برای آماده کردن کوفته قلقلی گوشت را همراه نمک وفلفل و زعفران و پیاز رنده شده ورز میدهیم و قلقلی میکنیم.گوشت های قلقلی شده را تو روغن سرخ میکنیم وداخل قابلمه فسنجان میریزیم و میگذاریم جا بیافتد.
در این بخش، سعی شده که ساده ترین و کاربردی ترین آموزش خورشت فسنجان برای شما عزیزان تهیه گردد.
امید است که با این دستور پخت، غذایی سالم و خوشمزه را برای خود و خانواده خود، پخته و سلامتی را به ارمغان بیاورید.











آشپزی آنلاین
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خانواده، زعفران، شکر، فلفل، گوشت ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو