اگر یک سالاد مهمان‌پسند می‌خواهید، این مطلب مخصوص شماست!

سالاد کلم و کشمش یکی از انواع سالادهای سرد و شیرین است که از ترکیب کلم برگ سفید با کشمش پلویی، هویج، گردو و سس مایونز تهیه می‌شود.
اگر یک سالاد مهمان‌پسند می‌خواهید، این مطلب مخصوص شماست!
1403/03/06 - 12:28
تاریخ و ساعت خبر:
193768
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد کلم و کشمش یکی از انواع سالاد‌های سرد است که از ترکیب کلم برگ سفید با هویج، گردو، کشمش و سس مایونز تهیه می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد. این سالاد به دلیل داشتن کشمش و شکر طعم شیرینی دارد و برای آن دسته از افرادی که به سالاد‌ها و غذا‌های شیرین علاقه دارند، بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه و مجلسی را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد کلم و کشمش همراه ما باشید.
مواد لازم
کلم برگ سفید: ۱ عدد کوچک
هویج: ۲ عدد
کشمش پلویی: ۳ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده: نصف فنجان
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد کلم خوشمزه ابتدا کلم برگ را خوب بشویید و به صورت خیلی ریز خرد کنید. هویج را پوست و با قسمت درشت رنده، رنده کنید. حالا کلم برگ و هویج را داخل یک کاسه بریزید و گردوی خرد شده، کشمش پلویی، سس مایونز، عسل، شکر و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
۱ ـ بسیاری از افراد کلم را به خاطر بوی آن دوست ندارند؛ بنابراین مهم‌ترین نکته در مورد تهیه غذا یا سالادی که با کلم برگ است، از بین بردن بوی کلم است. برای این منظور کلم‌ها را خرد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل آب یخ قرار دهید، بعد داخل صافی بریزید و اجازه بدهید آب آن کشیده شود. با این ترفند بوی بد کلم از بین می‌رود و درنهایت سالاد یا غذایی خوش‌طعم و خوش‌عطر خواهید داشت.
۲ ـ کشمش سرشار از پتاسیم است و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. کشمش‌ها انواع گوناگونی دارند که برای تهیه این سالاد باید از کشمش قرمز پلویی استفاده کنید.
۳ ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. همچنین می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سالاد کلم و کشمش سالاد کلم برگ آشپزی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو