لزوم حضور جدی و مفید بیمه ها در حمایت از بیماران دیابتی

بیمه ها باید در میدان حمایت از بیماران دیابتی حضور مفید و جدی داشته باشند تا بیمار دیابتی از زندگی با کیفیت تری برخوردار باشند.
لزوم حضور جدی و مفید بیمه ها در حمایت از بیماران دیابتی
1403/03/30 - 14:02
تاریخ و ساعت خبر:
194691
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به نقل از انجمن دیابت ایران، دکتر فرزانه سروقدی، فوق تخصص غدد به تشریح مزایای نسل جدید داروهای انسولین پرداخت و اظهار داشت:هدف هر انسولین و داروی جدیدی که به بازار عرضه می‌شود، حل مشکلات پیش روی بیماران است.
وی با اشاره به اینکه قبلا انسولین‌های انسانی استفاده می‌شد، گفت : این انسولین ها کمک‌کننده بودند و جایگزین انسولین‌های حیوانی شدند چرا که انسولین‌های حیوانی اثرات مثبت زیادی نداشتند تا جایی که بسیاری از بیماران بر اثر استفاده از آن با خطر مرگ مواجه می‌شدند.
دکتر سرو قدی در ادامه این مطلب افزود: انسولین‌های انسانی یک قدم جلوتر بود و واکنش‌های ایمنی ایجاد نمی‌کرد و اثرات بهتری نسبت به نسل قبلی خود داشت. اما با این وجود از وضعیت بیولوژیک بدن فاصله زیادی داشت. این در حالی است که همه تلاش تیم درمان در این جهت است که نهایتا به سیستم ترشح طبیعی انسولین در بدن نزدیک بشویم.
این متخصص غدد بیان کرد: هدف انسولین نسل جدید دگلودک-آسپارت این است که هم بتوانند قندهای بعد از غذا را بپوشانند و هم بسیار طولانی اثر باشند. رژیم‌های انسولینی باید بتوانند سطح پایه ایجاد کنند، یعنی همیشه مقداری انسولین در بدن باشد تا اثر متابولیک خودش را اعمال کند و در واقع نسل جدید انسولین در این مسیر حرکت می‌کند. این انسولین‌های نسل جدید که یک قدم رو به جلو هستند به صورت قلم ارائه می‌شود. پیش‌تر انسولین‌های ویالی به صورت شیشه‌ای ارائه می‌شد که باید مخلوط می‌کردند و با فاصله زیاد از غذا باید تزریق می‌شد.
وی در ادامه تأکید کرد: در انسولین‌های نسل‌ جدید تلاش می‌شود به صورت یکنواخت و ۲۴ ساعته بتوانند پوشش یکنواخت پایه‌ای برای انسولین ایجاد کنند.
سرو قدی به بحث بیمه‌ها و حمایت آنها از داروهای جدید اشاره کرد و بیان داشت: هر دارویی که برای بیماران تجویز می‌شود باید توان پرداخت آن را داشته باشد. برخی از داروها اثرات و مزایای بیشتری دارد و بیمار بهتر می‌تواند از آن استفاده کند ولی اغلب هزینه‌بر بوده و قیمت تمام‌شده بیشتری نسبت به سایر داروها دارند. در واقع هزینه آن برای بیمار بالاتر می‌رود.
وی افزود : بیمه ها باید در میدان حمایت از بیماران دیابتی حضور جدی و مفیدی داشته باشند و این کمک را به بیمار دیابتی کنند با حمایت از بیمار دیابتی به او کمک کنند تا زندگی با کیفیت‌تری را داشته باشند این در حالی است که بسیاری از بیماران میزان انسولین مصرفی‌شان‌ را خودسرانه تغییر می‌دهند، چرا که توان خرید مجدد همان داروهای قدیمی نیز برایشان دشوار است.
این فوق تخصص غدد در ادامه این مطلب تصریح کرد: یکی از نکات بسیار مهم که نکته مهم در خصوص بیماران دیابتی این است که تزریق نادرست انسولین در این افراد می‌تواند تبعات بیشتری به دنبال داشته باشد. عوارض قلبی و چشمی و کلیوی از مواردی است که می‌تواند خطرآفرین باشد. از سوی دیگر درمان این عوارض، هزینه بیشتری را بر دوش دولت‌ها می‌گذارد، لذا بسیار به‌صرفه‌تر است که بیمه‌ها هزینه اولیه انسولین‌های نسل جدید را برعهده بگیرند تا عوارض ناشی از عدم مصرف آنها بر جامعه و سیستم بهداشت و درمان کشور تحمیل نشود.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
دیابت، بیماران دیابتی ، بیمه دیابت ، انسولین ، تزریق نادرست انسولین ، انسولین های نسل جدید
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو