۱۰ اشتباه مرسوم در پخت مرغ و روش صحیح آن

پخت مرغ خوشمزه فوت و فن های خاص خود را دارد و به جرات می توان گفت رایج ترین اشتباه در پخت مرغ این است که تصور می شود پخت مرغ آسان است و با مقداری آب و پیاز درون قابلمه به سادگی تهیه می شود ولی به این سادگی ها نیست پس با ما همراه باشید.
۱۰ اشتباه مرسوم در پخت مرغ و روش صحیح آن
1403/04/10 - 16:08
تاریخ و ساعت خبر:
195046
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - پخت مرغ خوشمزه فوت و فن های خاص خود را دارد و به جرات می توان گفت رایج ترین اشتباه در پخت مرغ این است که تصور می شود پخت مرغ آسان است و با مقداری آب و پیاز درون قابلمه به سادگی تهیه می شود ولی به این سادگی ها نیست پس با ما همراه باشید.
در ادامه به ۱۰ اشتباه رایج در پخت مرغ اشاره می‌کنیم که طعم و عطر مرغ را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
۱۰ اشتباه مرسوم در پخت مرغ و روش صحیح آن
- جدا کردن استخوان مرغ از گوشت آن کار اشتباهی است چون در هنگام پخت مرغ استخوان های مرغ مزه بهتری را به گوشت منتقل می کنند.
- استفاده کردن از مرغ منجمد باعث می شود آب آن خشک شود وبافت آن در زمان پخت نرم نشود.پس از گوشت تازه استفاده کنید.
- اگر می خواهید مرغ را سرخ یا سوخاری کنید به هیچ عنوان پوست آن را جدا نکنید.چون وجود پوست مرغ باعث حفظ رطوبت و چربی مرغ می شود.
- مزه دار نکردن مرغ کار اشتباهی است و باید قبل از پخت مرغ آن را مزه دار کنید(بهتر است در محلول آب نمک و گیاهان معطر مزه دار شود)
- استفاده از مرغی که دمای آن کمتر از دمای محیط است باعث می شود گوشت نامنظم بپزد و شما باید قبل از استفاده از مرغ سرد، آن را به دمای محیط برسانید.
- گرم نکردن تابه به اندازه مناسب قبل از پخت مرغ، مزه مرغ را خراب می کند.باید به خوبی تابه گرم شود و سپس به آن روغن اضافه کنید و بعد گوشت مرغ را در آن سرخ کنید.
- اگر مرغ را در فر می پزید حتما از فویل استفاده کنید تا مرغ آبدار و خوشمزه شود.اگر قصد دارید مرغ را کامل بپزید حتما درون آن را با گیاهان معطر و برش های لیمو و پیاز پر کنید.
- وقتی مرغ را درون تابه می پزید نباید خیلی سریع و پشت سر هم مرغ را برگردانید و باید اجازه دهید یک طرف آن به خوبی بپزد و سپس برگردانید.
- اگر سینه مرغ را با چاقو برش نزنید موقع طبخ به مشکل میخورید چون ضخامت آن یکدست نیست و به خوبی و کامل نمی پزد.
- اشتباه دیگر این است که بعد از پخت مرغ به آن استراحت نمی دهید تا گوشت مرغ آب خود را به تمام قسمت های خود پخش کند.
ایلنا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
فوت، گوشت، سینه، استخوان،، مرسوم ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو