طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!

جیب تاجر یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار شیک و جذابی هم دارد.
طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!
1403/04/13 - 19:13
تاریخ و ساعت خبر:
195101
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - جیب تاجر یک غذای بسیار خوشمزه و لذیذ است که علاوه بر طعم خوب، ظاهر بسیار شیک و جذابی هم دارد.
جیب تاجر یکی از انواع فینگر فودهاست.
جذابیت این غذا به شما این امکان را می‌دهد تا از آن به عنوان یک فینگرفود سالم و خوشمزه در مهمانی‌هایتان استفاده کنید و رضایت همه را به دست بیاورید.
طرز تهیه جیب تاجر؛ ساده، جذاب و لذیذ!
مواد لازم
نان تست: ۲۰ عدد
تخم‌مرغ: ۲ عدد
پودر سوخاری یا پودر پانکو: به میزان لازم
نصف سینه‌ی مرغ پخته شده
قارچ سرخ شده: نصف پیمانه
خیارشور: ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه قرمز: ۱/۳ عدد
کنسرو ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۲ شاخه
جعفری: ۳ شاخه
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا: به مقدار لازم
زمان پخت: یک ساعت











طرز تهیه جیب تاجر
* دو عدد از نان‌های تست تازه را روی هم قرار داده و دور تا دور آن را برش بزنید. سپس با وردنه آن‌ها را بهم بچسبانید و با یک رینگ فلزی یا یک لیوان با لبه‌ی تیز، نان‌ها را قالب بزنید. بعد از قالب زدن با فشار انگشتان دور تا دور نان‌ها را بهم بچسبانید.
* دو عدد تخم‌مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه کاملا مخلوط کنید و نان‌ها را اول در تخم‌مرغ و سپس در پودر سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید و کنار بگذارید.
* روغن را به ارتفاق ۲ سانتی‌متر داخل یک قابلمه‌ی گود بریزید و بعد از داغ شدن، نان‌ها را در داخل آن سرخ کنید. بعد از اینکه کامل سرخ شد، نان‌ها را از داخل روغن خارج کنید.











* نصف سینه‌ی مرغ را با برگ بو، فلفل سیاه و کمی نمک بپزید، سپس آن را ریش ریش کنید. ۲ شاخه پیازچه و ۳ شاخه جعفری را ساطوری خرد کنید. خیارشور و فلفل دلمه‌ای قرمز را نیز به صورت نگینی خرد کرده و کنار بگذارید.
* سینه‌های مرغ را داخل ظرف مناسب ریخته و حدود نصف پیمانه قارچ سرخ شده، خیارشور، پیازچه، جعفری و فلفل دلمه‌ای را نیز به آن اضافه کنید. ۴ قاشق غذاخوری ذرت، ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
* تست‌های سرخ شده را از وسط برش دهید و با سالاد مرغ پر کنید.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
فلفل، مرغ، انگشتان، سینه،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو