کلافوتی یک دسر خوشمزه و جذاب که در مهمونی ها میتونید ازش استفاده کنید در این مطلب طرز تهیه آن را قرار دادهایم.
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کلافوتی یک دسر خوشمزه و جذاب که در مهمونی ها میتونید ازش استفاده کنید در این مطلب طرز تهیه آن را قرار دادهایم.
کلافوتی یه نوع دسر فرانسوی هست که ترکیبیه از میوه در کنار مخلوطی که شبیه به فلن هست. به شکل سنتی با گیلاس درست میشه اما میشه انواع مختلفش رو درست کرد. برعکس اسمش که شاید برامون زیاد آشنا نباشه، طعم آشنایی داره و درست کردنش هم خیلی ساده و کم دردسره و در نهایت دسر خیلی خوش طعمی میشه.
مواد لازم:
گیلاس هسته گرفته: 400 گرم
شکر: 100 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 100 گرم
شیر: 400 میلی لیتر
خامه: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری
روش تهیه:
1- فر رو روشن کنید و روی دمای 200 درجه تنظیم کنید تا گرم بشه.
2- این دسر توی ظرف خودش سرو میشه برای همین احتیاجی به قالب ندارید اما یه ظرفی لازم دارید که حجمش یک و نیم لیتر باشه یا قطرش 25 سانت و ضمنا بتونه دمای ۲۰۰ درجه رو تحمل کنه.
3-هسته گیلاس ها رو بگیرید. اونها رو کف ظرف پخش کنید و ظرف رو داخل یه سینی قرار بدید.
4-تخم مرغ ها رو به همراه شکر با همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه و حباب های هوا ایجاد بشه.
5- آرد و نمک رو اضافه کنید و با همزن که روی دور متوسط هست مخلوط کنید.
6- شیر و خامه و وانیل رو هم اضافه کنید و با دور خیلی کند همزن مخلوط کنید.
7- در نهایت از یه لیسک استفاده کنید و یه بار دیگه مخلوط رو کاملا هم بزنید تا کناره ها و کف هم یکنواخت بشن.
همونطور که اول مطلب هم گفتم، این مخلوط یه چیزی شبیه به فلن هست و بنابر این نباید ازش انتظار داشته باشید که به اندازه مخلوط کیک سفت باشه. شل بودن این مخلوط طبیعی هست پس نگران نشید.
8-مخلوط رو روی گیلاس ها بریزید و خیلی آروم به داخل فر منتقل کنید. دلیل اینکه گفتم ظرف رو داخل سینی بذارید، همین شل بودن مخلوط هست. با سینی انتقالش به فر راحت تره.
9- به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار بدید و بعد از این زمان چک کنید که روی مخلوط به رنگ قهوه ای در اومده باشه و مخلوط هم دیگه شل نباشه.
10- بعد از خارج کردن از فر به مدت 5 دقیقه بهش زمان بدید و دیگه آماده است برای سرو.
این دسر رو میتونید داغ، گرم یا در دمای اتاق سرو کنید اما معمولا کلافوتی رو سرد سرو نمیکنن پس دقت کنید که قبل از سرو توی یخچال قرارش ندید.
نکات تکمیلی:
* برای اینکه دید بازتری نسبت به طعم این دسر داشته باشید، میتونم بگم که طعمش بدون در نظر گرفتن ترکیبش با گیلاس، چیزی شبیه به دلی مانجو هست اما وقتی که ترکیب میشه با گیلاس، طعم متفاوت و تازه تری داره.
* میتونید این دسر رو توی ظرف های تک نفره (رمکین) هم درست کنید. سرو اون توی ظرف های تک نفره به خصوص برای مهمونی ها مناسب تره. اما اگه جمع صمیمی خانواده خودتون هست، توی یه ظرف بودنش یه لذت دیگه ای داره و خانواده رو دور هم جمع میکنه.
* دقت کنید ظرفی رو انتخاب کنید که توی دمای 200 درجه امن باشه و مشکلی برای ظرف پیش نیاد.
* چون گنجایش ظرف مورد استفاده ی من کمتر از چیزی بود که ابتدای مطلب گفتم من از دوتا رمکین هم استفاده کردم.
بهتون پیشنهاد میکنم که تا هنوز گیلاس هست این دسر خوشمزه رو درست کنید و از طعم عالی ش لذت ببرید.
چی شی
انتهای پیام/م