کارشناس مذهبی :

حضرت ام البنین ادامه دهنده جهاد تبیین حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از ولایت، مکتب و جایگاه امیرالمؤمنین بود

سجادی فر گفت: سالروز شهادت حضرت ام البنین فرصتی است تا به یادآوریم که مادران شهدا با ازدست‌دادن عزیزان دلبند خود، نقش بزرگی در حفظ وپاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایفا کردند.
حضرت ام البنین ادامه دهنده جهاد تبیین حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از ولایت، مکتب و جایگاه امیرالمؤمنین بود
1403/09/28 - 13:34
تاریخ و ساعت خبر:
211512
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سیستان و بلوچستان، روح‌الله سجادی‌فر کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار زنان ایران ضمن تسلیت شهادت حضرت ام‌البنین (س) گفت: روز شهادت حضرت ام‌البنین (س)، مادر بزرگوار حضرت عباس (ع)، یکی از روزهای مهم و معنوی در تقویم اسلامی است؛ این روز نه‌تنها یادآور فداکاری‌ها و ایثارگری‌های این بانوی بزرگوار است، بلکه فرصتی برای تکریم و تجلیل از مادران شهدا می باشد. حضرت ام‌البنین (س) باتربیت فرزندانی شجاع و وفادار، نقش مهمی در تاریخ اسلام ایفا کرد و با ازدست‌دادن چهار فرزند خود در واقعه کربلا، نمونه‌ای از صبر و استقامت برای همه مادران الخصوص مادران شهدا شد.
وی در ادامه افزود : حضرت ام‌البنین (س) یکی از بانوان بزرگوار تاریخ اسلام است که به دلیل وفاداری و ایثارگری‌هایش شناخته می‌شود و بعد از شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) به همسری امام علی (ع) درآمدند نام اصلی ایشان فاطمه بنت حزام بود و از قبیله بنی کلاب بود. ویژگی‌های برجسته ایشان شامل وفاداری، ایثارگری و محبت شدید به اهل‌بیت (علیهم‌السلام) بود؛ ایشان همیشه فرزندان حضرت فاطمه زهرا (س) را بر فرزندان خود مقدم می‌شمردند و در تربیت آنها کوشیدند.

سجادی فر گفت : حضرت ام‌البنین اعتقادی خاص به جریان امامت و همچنین حرمت و احترام خاصی برای حضرت فاطمه زهرا (س) قائل بودند، لذا در نقل‌قول‌ها نیز بیان شده است که حضرت ام‌البنین (س) وقتی می‌خواستند وارد خانه حضرت فاطمه زهرا (س) شوند، در برابر حسنین و زینبین ابراز ادب کرد و به همراهان خود بیان کرد، من تا زمانی که از فرزندان حضرت فاطمه (س)اجازه نگیرم وارد خانه امیرالمؤمنین نمی‌شوم. در روایت‌ها آمده است که حضرت ام‌البنین از امام علی (ع) خواستند که یا علی من را فاطمه صدا نزنید و به من ام‌البنین بگویید؛ زیرا من کنیز حضرت فاطمه (س) هستم و این بانو تواضع و فروتنی را از همان بدو ورود به خانه امام علی (ع) نسبت به حضرت فاطمه زهرا(س)و فرزندان ایشان و جایگاه امیرالمؤمنین (ع) رعایت کردند و در دورانی که حضرت ام‌البنین در خانه امیرالمؤمنین (ع) زندگی کرده‌اند؛ رشادت‌ها، جان‌فشانی‌ها، ادب و ولایت‌مداری را به فرزندان خود آموختند به‌طوری که فرزندان حضرت ام‌البنین (س) خود را خادمان فرزندان حضرت فاطمه می‌دانستند.
کارشناس مذهبی بیان کرد: حضرت ام‌البنین راه حضرت زهرا (س) یعنی جهاد تبیین را ادامه داده‌اند؛ جهاد تبیینی که حضرت فاطمه زهرا (س) در دفاع از ولایت، مکتب و جایگاه امیرالمؤمنین داشتند را حضرت ام‌البنین (س) نیز ادامه دادند و در این راه ایفای نقش می‌کردند.در تاریخ نیز نقل شده است که بعد از جریان حادثه کربلا با گریه‌هایی که حضرت ام‌البنین (س) در خصوص این مصیبت انجام می‌داد و افشاگری می‌کرد و روحیه پلید دستگاه بنی‌امیه را با گریه و برگزاری مراسمات و عزاداری که برای شهدای کربلا انجام می‌دادند و همچنین جهاد تبیین نسبت به خطاب‌هایی که نسبت به مردمان کوفه و آن خطه داشت انجام می‌داد و این گونه هویت پلید دستگاه بنی‌امیه را افشا می‌کرد و این بود که صهیونیسم آن زمان و جریان نفوذ یهود توسط بنی‌امیه، حضرت ام‌البنین (س) در سال ۶۴ هجری قمری را مسموم و به شهادت رساندند و در قبرستان بقیع به خاک سپرده شدند.
وی گفت :سالروز شهادت حضرت ام البنین فرصتی مناسب است برای تکریم مادران شهدا، فرصتی است تا به یادآوریم که این مادران با ازدست‌دادن عزیزان خود، نقش بزرگی در حفظ و پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های دینی و ملی ایفا کرده‌اند. این روز، یادآور فداکاری‌ها و ایثارگری‌های مادرانی است که با صبر و استقامت، فرزندان خود را در راه دفاع از میهن و دین تقدیم کرده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: به واسطه جایگاه و عظمت حضرت ام‌البنین (س) در دوران انقلاب اسلامی و رشادت بانوان در هشت سال دفاع مقدس به این نتیجه رسیدند که سالروز شهادت حضرت ام‌البنین را روز تکریم مادران شهدا قرار دهند؛ زیرا این جایگاه والا را حضرت ام‌البنین (س) داشتند و به این واسطه نام و جایگاه و یاد حضرت ام‌البنین (س) در تاریخ ماندگار شود.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
حضرت ام البنین ، بزرگداشت مقام مادران شهدا، حضرت فاطمه الزهرا س ، دفاع از ولایت، ولایتمداری ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سیستان و بلوچستان
V
آرشیو