فوت و فن پخت کیک در ۳ دقیقه ویژه عید نوروز!

با هزینه خرید یک کیلو شیرینی گران، ۵ برابر حجم آن، شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید!
فوت و فن پخت کیک در ۳ دقیقه ویژه عید نوروز!
1401/12/29 - 20:55
تاریخ و ساعت خبر:
146116
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - شما می‌توانید با هزینه خرید یک کیلو شیرینی نسبتا‌ گران، مواداولیه بخرید و ۵ برابر حجم آن شیرینی را خودتان در خانه تهیه کنید.
برای شیرینی درست‌کردن باید حالتان خوب باشد؛ با بی‌حوصلگی و بداخلاقی شیرینی‌های خوبی نخواهید پخت. پس لبخند بزنید و پیش‌بند‌هایتان را ببندید‌.
مواد لازم:
شیر 3 قاشق غذا خوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوري
شکر 4 قاشق غذا خوری
آرد سفید 5 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 1 عدد
بکینگ پودر 1 / 8 ق چای خوری
وانیل 1 / 8 ق چای خوری








طرز تهیه:
1- در یک کاسه ای همه مواد را با یکدیگر ترکیب میکنیم
2- دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم وقتی حسابی داغ شد 1 قاشق از مواد را داخل هر یک از مثلث ها میریزیم
3- پس از ریختن در ساندویچ ساز را میبندیم و به مدت 3 تا 5 دقیقه میذاریم تا پخته شود.








نکته:
1- دقت کنید بیشتر از یک قاشق غذاخوری مواد داخل دستگاه نریزید چون ممکن است بعد از پف کردن از دستگاه سرریز شود
2- میتوانید داخل موادتون یک قاشق کاکائو هم اضافه کنید تا کیک کاکائویی داشته باشید،
به سلیقه خودتان میتوانید از پودر نارگیل، کنجد، یا حتی تکه های میوه هم استفاده کنید.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
چای شکر، شیرینی ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو