طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی را به شما آموزش می‌دهیم.
طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی
1402/03/30 - 10:48
تاریخ و ساعت خبر:
149787
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
رزماری تازه ساتوری شده:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:¼ پیمانه
سیر:۲ حبه
نمک و فلفل:به میزان لازم
مرغ:یک عدد
آب لیمو ترش:¼ پیمانه
(می توان به جای رزماری تازه از ۱ قاشق غذاخوری رزماری خشک استفاده نمود)
طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی
مرغ را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم می‌کنیم. کباب پز یا منقل را روشن می‌کنیم.
در یک قابلمه مناسب، ۱/۳ پیمانه آب و رزماری را می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بر می‌داریم و روی آن را می‌پوشانیم و به مدت ۵ دقیقه می‌گذاریم بماند. سپس آن را داخل غذاساز (بِلِندر) می‌ریزیم، روغن و سیر را به آن اضافه کرده و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می‌کنیم. مخلوط مواد را با غذاساز می‌زنیم تا به صورت پوره در آید. سپس می‌گذاریم تا خنک شود.
این مخلوط را روی مرغ‌ها می‌ریزیم و مرغ‌ها را به این مواد آغشته می‌کنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق - و یا بهتر از آن یک شب در یخچال می‌گذاریم تا مرغ‌ها مزه دار شوند.
مرغ‌ها را از مواد خارج می‌کنیم و آن‌ها را روی گریل داغ می‌گذاریم. در حین کباب شدن، کمی آب لیمو ترش تازه روی آن‌ها می‌ریزیم و آن‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کباب می‌کنیم. این مرغ‌ها را با سبزیجات گریل شده و برشته سرو می‌کنیم.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی،مرغ گریل،آشپزی خانگی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو