چای و قهوه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند

دو نوشیدنی محبوب خطر ابتلا به برخی از انواع سرطان را کاهش می‌دهند.
چای و قهوه خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهند
1404/10/01 - 10:12
تاریخ و ساعت خبر:
151087
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - یک مطالعه علمی نشان داده است که نوشیدن برخی نوشیدنی‌های گرم در صبح، مانند چای و قهوه، ممکن است بروز برخی از انواع سرطان‌ها را که بر ناحیه سر و گردن تأثیر می‌گذارند، کاهش دهد.
یک تیم تحقیقاتی از کالج پزشکی دانشگاه یوتا، ۱۴ مطالعه قبلی را که شامل بیش از ۲۵۰۰۰ داوطلب بزرگسال، اعم از بیمار و سالم، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. در این آزمایش تعداد فنجان‌های قهوه یا چای مورد استفاده داوطلبان در روز، ماه و سال اعم از کافئین دار و غیرکافئین مورد بررسی قرار گرفت.
این مطالعه نشان داد افرادی که روزانه چهار فنجان قهوه کافئین دار می‌نوشند، به طور کلی خطر ابتلا به سرطان سر و گردن در آن ها کاهش یافته است؛ به طوری که خطر ابتلا به سرطان دهان ۳۰ درصد و خطر سرطان گلو ۲۲ درصد کاهش می‌یابد.
این مطالعه نشان داد که نوشیدن قهوه بدون کافئین خطر ابتلا به سرطان دهان را تا ۲۵ درصد کاهش می‌دهد.
این مطالعه همچنین نشان داد که نوشیدن چای به طور قابل توجهی بروز سرطان در پشت گلو را کاهش می‌دهد و نوشیدن یک فنجان یا کمتر در روز خطر ابتلا به سرطان سر و گردن را به طور کلی تا ۹ درصد کاهش می‌دهد.
وب سایت Health Day که متخصص در تحقیقات پزشکی است، به نقل از پزشکان شرکت کننده در این مطالعه اعلام کرد: «عادات نوشیدن چای و قهوه تا حدودی پیچیده است و این نتایج نیاز به انجام مطالعات بیشتر و جمع آوری داده‌های بیشتر در مورد تأثیر قهوه و چای را در مورد احتمال کاهش خطر ابتلا به سرطان را تایید می‌کند.»
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
نوشیدن چای ، نوشیدن قهوه ، انواع سرطان
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو