طرز تهیه کباب نخجوان؛ ساده، سریع و خوشمزه

کباب انواع مختلفی دارند اما کباب نخجوان نیز یکی از کباب‌های معروف است.
طرز تهیه کباب نخجوان؛ ساده، سریع و خوشمزه
1402/01/04 - 19:14
تاریخ و ساعت خبر:
146149
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کباب ها انواع مختلفی دارند اما کباب نخجوان نیز یکی از کباب معروف می باشد که خیلی سریع تهیه می شود و شما می توانید این کباب را به سرعت در خانه تهیه کنید.
اگر یک بار این کباب را تهیه کنید عاشق طعم و مزه آن می شوید. این کباب به راجتی با گوشت چرخ کرده تهیه می شود و شما می توانید این غذا را هم با نان هم برنج سرو کنید و یک کباب درجه یک تهیه کنید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۳
سیر ۱ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
نمک،فلفل‌سیاه،زردچوبه،پاپریکا،پولبیبر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس
رب ۱.۵ ق غذا خوری
آب ۱.۵ لیتر
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم








طرز تهیه کباب نخجوان
مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید پیاز را رنده ریز کنید و آب پیاز را بگیرید و بعد با گوشت چرخ کرده و ادویه ها خوب مخلوط کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود و برای ۲ ساعت بهتر است مواد را در یخچال قرار دهید تا طعم ها به خورد هم بروند.
مرحله دوم: چیدن لایه
در ادامه یک قابلمه را بردارید و کف آن کمی روغن ریخته و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای کف قرار دهید و بعد پیاز پوست کنده حلقه ای را و در ادامه گوشت را با دست به صورت گرد فرم دهید و روی سیب زمینی و پیاز قرار دهید و در انتها گوجه حلقه شده و سیر خرد شده قرار دهید.
مرحله سوم: تهیه سس
برای تهیه سس باید رب را با کمی روغن و ادویه ها تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود می توانید رب را بدون تفت دادن با آب مخلوط کنید ولی این کار باعث می شود رنگ رب بهتر شود و بعد آب را اضافه کنید.
مرحله چهارم: پخت کباب نخجوان
در ادامه باید سس را روی مواد بریزید و برای ۱ ساعت روی حرارت کم قرار دهید تا کباب خوب جا افتاده شود و در انتها سس شما باید غلیظ شود. شما می توانید این غذای خوشمزه را با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کباب نخجوان
می توانید از فلفل تند یا فلفل دلمه ای معمولی نیز بین مواد استفاده کنید.
می توانید کباب را بعد از ورز دادن استفاده کنید استراحت کردن مواد باعث می شود گوشت وا نرود و خوش طعم تر شود.
به دلخواه می توانید کمی رب نارنج نیز به رب گوجه فرنگی نیز اضافه کنید.
چک کنید بعد از تمام شدن آب اگر سبزیجات سفت بود کمی آب روی مواد بریزید.







برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سیب زمینی، فلفل، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، گوشت ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو