خواص معجزه‌آسای گردو برای سلامتی

مطالعات بسیاری به فواید گردو بر سلامت به‌خصوص کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌-عروقی و سرطان کولون اشاره کرده است. اما براساس پژوهش اخیر، گردو حاوی ترکیبات مغذی برای باکتری‌های مفید روده است و بر عملکرد این باکتری‌ها تاثیر مثبت دارد.
خواص معجزه‌آسای گردو برای سلامتی
1402/03/12 - 13:19
تاریخ و ساعت خبر:
148949
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مطالعات بسیاری به فواید گردو بر سلامت به‌خصوص کاهش خطر بیماری‌های قلبی‌-عروقی و سرطان کولون اشاره کرده است. اما براساس پژوهش اخیر، گردو حاوی ترکیبات مغذی برای باکتری‌های مفید روده است و بر عملکرد این باکتری‌ها تاثیر مثبت دارد.
یکی از مواد غذایی مغذی است که مصرف آن در دوران بارداری تاثیر مطلوبی بر رشد مغز جنین دارد. همچنین، گردو نقش محافظ از بروز بیماری‌های قلبی‌عروقی داشته و برای مبتلایان به دیابت توصیه می‌شود. مطالعات پیشین نشان داده اند که گردو در کاهش سطح کلسترول و فشار خون موثر است.
گردو؛ منبع فیبر
گردو یکی از مواد غذایی سرشار از فیبر مانند میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات است. فیبرهای غذایی منبع تغذیه مناسب برای باکتری‌های مفید روده موسوم به فلور روده‌ای محسوب می‌شوند. این ترکیبات به باکتری‌ها برای تجزیه مواد غذایی کمک کرده و ریزمغذی‌های اساسی برای فرایندهای مختلف را تامین می‌کنند. به‌علاوه، فیبرها تنوع باکتری‌های روده را تسهیل می‌کند که تاثیر مثبتی بر سلامت بدن دارد.
روزانه فقط ۳ تا ۴ گردو
محققان دانشگاه ایلیونز ایالات متحده آمریکا در مطالعات خود دریافتند که مصرف گردو بر باکتری‌های فلور روده‌ای و اسیدهای صفراوی بزرگسالان موثر است. آنها از گروهی مردان و زنان سالم خواستند تا روزانه در رژیم غذایی خود ۳ تا ۴ گردو حدود ۴۲ گرم بگنجانند. محققان همچنین نمونه خون و مدفوع شرکت‌کنندگان را برای تشخیص باکتری‌های روده، اسیدهای صفراوی و دیگر نشانگرهای سلامت مانند کلسترول مضر (LDL) بررسی کردند.
تاثیر گردو بر بهبود عملکرد روده
نتایج مطالعه حاکی از آن بود افرادی که در رژیم غذایی خود گردو داشتند، از نظر سطح باکتری‌های مفید روده در وضعیت بهتری بودند و تعداد این باکتری‌ها افزایش داشت. باکتری‌های مفید روده توانایی تولید بوتیرات را دارند که نوعی اسیدچرب با زنجیره کوتاه است و برای روده‌ها ماده ضروری محسوب می‌شود.
مطالعات همچنین به کاهش اسیدهای صفراوی ثانویه در دوره مصرف گردو پرداخته بود در حالی که مطالعات پیشین نشان داده اند سطح این اسیدها در مبتلایان به سرطان کولون بالاست. زمانی که اسیدهای صفراوی توسط باکتری‌ها متابولیزه شوند، اسیدهای صفراوی ثانویه نامیده شده و می‌توانند به سلول‌های سیستم گوارشی آسیب برسانند. از همین‌رو، کاهش اسیدهای صفراوی ثانویه برای حفظ سلامت بدن موثر خواهد بود.
بهداشت نیوز
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بیماری های قلبی عروقی تغذیه، سرطان، سلامت، مواد غذایی ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو