طرز تهیه رشته پلو قیسی معروف آذربایجان

رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و بدون گوشت آماده می شود.
طرز تهیه رشته پلو قیسی معروف آذربایجان
1402/03/18 - 13:52
تاریخ و ساعت خبر:
149288
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - رشته پلو قیسی یکی از غذاهای محلی آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه بسیار ساده ای دارد و بدون گوشت آماده می شود.
رشته پلو قیسی یا همان قیسی پلو یک غذای سنتی و محبوب در شهر تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان است که از ترکیب برنج، برگه زردآلو، قیسی و چند ماده غذایی دیگر تهیه می شود و به عنوان یک غذای خوشمزه بدون گوشت، میتوان آن را تهیه و سرو کرد.
مواد لازم رشته پلو قیسی خوشمزه مجلسی
مواد لازم مقدار
رشته پلویی ۱ پیمانه
برنج ۳ پیمانه
قیسی ۱۰۰ گرم
برگه زردآلو ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پیازداغ ۳ قاشق سوپ خوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم









طرز تهیه رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت
برنج را بشویید و از 3 تا 4 ساعت قبل با آب و نمک خیس دهید.بعد از خیس خوردن برنج آن را در آب جوش بریزید تا مغز آن نیم پز شود.
سپس رشته را در آب برنج بریزید و بعد از چند جوش برنج را آبکش کنید.
قیسی و برگه زرد آلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس دهید و سپس آنها را بشویید و در کره داغ شده بریزید و به همراه شکر، پیاز داغ، زردچوبه و فلفل، تفت دهید.
در انتها زعفران را هم اضافه کنید تا عطر آن فوق العاده شود.
کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و از ته دیگی که میخواهید بچینید و چند کف گیر از برنج آبکش شده کف قابلمه بریزید و لابه لای برنج از مواد تفت داده شده بریزید.
این لایه ها را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا برنج دم بکشد.
برنج آماده شده را در ظرف مورد نظرتان بکشید و با برگه های قیسی، دارچین و خلال پسته و در صورت دلخواه با فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.
استفاده از فیله مرغ به صورت دلخواه بوده و جزو ترکیبات اصلی این غذا نمی باشد.
نکات تکمیلی در مورد رشته پلو قیسی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
رشته پلو قیسی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آذربایجان شرقی، زعفران، فلفل، گوشت، ماه رمضان ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو