زالی پیشنهاد داد؛

ضرورت ایجاد نشان دانشگاهی برای کارخانجات مواد غذایی

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ایجاد یک نشان دانشگاهی برای کارخانجات مواد غذایی را ضروری دانست
ضرورت ایجاد نشان دانشگاهی برای کارخانجات مواد غذایی
1403/02/23 - 14:45
تاریخ و ساعت خبر:
193170
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - علیرضا زالی، در نشست هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در معاونت غذا و دارو برگزار شد، گفت: بالاترین آمار کارخانجات مواد غذایی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار دارد و به نحو احسن مورد نظارت قرار می‌گیرد و می‌توان از ظرفیت‌های آنها در حوزه غذا و دارو استفاده کرد.
وی، ایجاد یک نشان دانشگاهی برای کارخانجات مواد غذایی را ضروری دانست و برگزاری جشنواره سالانه برای تقدیر از برترین‌های این حوزه از نظر مسئولیت پذیری اجتماعی، سلامت غذا و رعایت چارچوب‌های صنعتی و بهداشتی را پیشنهاد داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه حوزه غذا و دارو یکی از سنگ بناهای سیستم HIM است، تاکید کرد: ایجاد نسل‌های جدید و ورژن های متعالی و مترقی HIM نیز باید از حوزه غذا و دارو انجام شود.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
علیرضا زالی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مواد غذایی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو