مصرف این غذاها به مغز آسیب می‌رساند

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد مصرف غذاهای فوق‌فرآوری‌شده خطر زوال عقل را به‌طور چشمگیری افزایش می‌دهد و حتی کاهش کوچک در مصرف این خوراکی‌ها می‌تواند ریسک ابتلا را کم کند.
مصرف این غذاها به مغز آسیب می‌رساند
1404/09/24 - 09:31
تاریخ و ساعت خبر:
150750
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - نتایج یک مطالعه که اخیرا صورت گرفته نشان می‌دهد،‌ مصرف تنقلات و غذاهای فوق فرآوری شده به مغز آسیب می‌رساند و افراد را در معرض زوال عقل قرار می‌دهد.
براساس تحقیقات صورت گرفته، تنها ترک مصرف یک شکلات در روز می‌تواند خطر ابتلا به این بیماری را تا سه درصد کاهش دهد. محققان ۷۰ هزار انگلیسی را برای نظارت بر تاثیر رژیم غذایی فرآوری شده ردیابی کردند و درنهایت مشخص شد، افرادی که غذاهای ناسالم مصرف می‌کنند ۴۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل بودند.
دانشمندان چینی تاکید می‌کنند، رژیم غذایی حاوی نوشابه‌های گازدار، چیپس و کلوچه نه تنها شمارا دچار چاقی می‌کند، بلکه به مغز شما نیز آسیب‌های جدی وارد می‌کند.
Huiping Li، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی تیانجین گفت: «لازم است بدانید تغییرات کوچک و قابل کنترل در رژیم غذایی ممکن است در خطر ابتلا به زوال عقل در افراد تفاوت ایجاد کند».
غذاهای فوق فرآوری شده سرشار از چربی، شکر و نمک، پروتئین و فیبر کم و حاوی رنگ‌های مصنوعی، شیرین کننده‌ها و نگهدارنده‌ها هستند. غذاهای آماده، بستنی، سوسیس، مرغ سرخ شده و سس گوجه فرنگی از پرمصرف‌ترین این مواد غذایی هستند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، مولتی‌ویتامین
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو