گزارش جدید محققان؛

گسترش ویروس کووید ۱۹ در حیات وحش ایالات متحده

یک مطالعه جدید نشان می دهد که ویروس عامل کووید ۱۹ در میان حیات وحش آمریکا گسترده شده است.
گسترش ویروس کووید ۱۹ در حیات وحش ایالات متحده
1403/05/15 - 17:25
تاریخ و ساعت خبر:
196418
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند که کروناویروس در ۶ گونه رایج حیات وحش، از جمله موش آهو، اپوسوم، راکون، گراز، خرگوش دم پنبه‌ای و خفاش قرمز شناسایی شده است.
علاوه بر این، آنتی‌بادی‌هایی که نشان‌دهنده مواجهه قبلی با کروناویروس هستند، در پنج گونه حیوانی یافت شده است.
به گفته محققان، بیشترین میزان تماس با ویروس کووید در حیوانات در نزدیکی مسیرهای پیاده‌روی و مکان‌های عمومی پرترافیک مشاهده شده که نشان می‌دهد این ویروس از انسان به حیات وحش منتقل شده است.
محققان اضافه کردند که هیچ مدرکی مبنی بر انتقال کووید از حیوانات به انسان وجود نداشته است، بنابراین افراد نیازی به نگرانی در مورد ابتلاء به این بیماری از موجوداتی که در هنگام پیاده روی با آنها برخورد می‌کنند ندارند.
«کارلا فینکیلشتاین»، محقق و پروفسور علوم زیستی در مؤسسه تحقیقات بیومدیکال فرالین ویرجینیا، گفت: «این ویروس می‌تواند از انسان‌ها به حیات وحش منتقل شود، زمانی که ما با آن‌ها در تماس باشیم.»
فینکیلشتاین در بیانیه خبری دانشگاه افزود: «هدف ویروس از گسترش، زنده ماندن است. هدف این ویروس آلوده کردن انسان‌های بیشتری است، اما واکسیناسیون از بسیاری از انسان‌ها محافظت می‌کند. بنابراین، ویروس به حیوانات منتقل می‌شود و برای رشد در میزبان‌های جدید سازگار شده و جهش می‌یابد.»
مطالعه جدید تعداد گونه‌هایی را که ویروس کووید در آنها یافت شده است، افزایش می‌دهد و نشان می‌دهد که مناطقی با فعالیت انسانی بالا می‌توانند به عنوان نقاط تماس برای انتقال بین انسان و حیوان عمل کنند.
برای این مطالعه، محققان نزدیک به ۸۰۰ سواب بینی و دهان را در ویرجینیا از حیواناتی که در مزرعه به دام افتاده بودند و در یک مرکز توانبخشی حیات وحش رها شده بودند یا تحت درمان بودند، جمع آوری کردند.
این تیم همچنین ۱۲۶ نمونه خون از شش گونه مختلف به دست آورد.
فینکیلشتاین گفت: «بسیاری از گونه‌هایی که در ویرجینیا مثبت شده اند در سراسر آمریکای شمالی رایج هستند و به احتمال زیاد در مناطق دیگر نیز در معرض این ویروس قرار گرفته اند.»
به گفته محققان، نظارت بر انتقال کووید در حیوانات باید ادامه یابد و جهش‌های جدید به‌عنوان یک تهدید بالقوه برای سلامت انسان جدی گرفته می‌شوند.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کووید 19، ویروس کرونا، حیات وحش،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو