هرگز گوشت را این مدلی نخرید

رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از مردم خواست گوشت چرخ‌کرده را فقط به صورت بسته‌بندی بهداشتی که در مراکز بسته‌بندی مجاز و با درج مشخصات و نام و نشان واحد بسته‌بندی و تاریخ تولید و انقضا عرضه می‌شوند تهیه کرده و از خرید و مصرف گوشت چرخ کرده فله‌ای از پیش آماده شده خودداری کنند.
هرگز گوشت را این مدلی نخرید
1402/06/20 - 14:08
تاریخ و ساعت خبر:
173599
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - رئیس شبکه دامپزشکی فردوس از مردم خواست گوشت چرخ‌کرده را فقط به صورت بسته‌بندی بهداشتی که در مراکز بسته‌بندی مجاز و با درج مشخصات و نام و نشان واحد بسته‌بندی و تاریخ تولید و انقضا عرضه می‌شوند تهیه کرده و از خرید و مصرف گوشت چرخ کرده فله‌ای از پیش آماده شده خودداری کنند.
جواد اسماعیلی، امروز یکشنبه ۱۹ شهریور به رسانه‌های گروهی گفت: عرضه گوشت نامرغوب به صورت چرخ کرده یکی از رایج‌ترین و شایع‌ترین روش‌های فروش گوشت نامرغوب به شمار می‌رود و برخی واحدهای قصابی اقدام به چرخ کردن گوشت و سایر اجزای لاشه دام می‌کنند که از جمله تقلبات احتمالی در گوشت چرخ‌کرده می‌توان به استفاده از گوشت حیوانات پیر و لاغر و دیرپز، گوشت مانده و تاریخ منقضی و فاسد، گوشت منجمد یخ‌زدایی (دیفراست) شده، استفاده از گوشت سایر دام‌ها که ارزش غذایی پائینی دارند (مانند سنگدان مرغ و گوشت گله گاوی).
وی افزود: در گوشت چرخ کرده فله‌ای به دلیل اینکه بافت آن در اثر چرخ کردن از هم گسسته شده و همچنین خونابه ایجاد می‌شود، امکان رشد باکتری‌های بیماری‌زا در آن افزایش یافته و سریع‌تر فاسد می‌شود.
رئیس شبکه دامپزشکی فردوس گفت: البته این به معنای تعمیم اقدامات متقلبانه‌ به تمام قصابان و فعالان عرضه و توزیع گوشت قرمز نیست و در واقع کم نیستند افراد و گروه‌های سالمی که در این عرصه مشغول به فعالیت هستند.
اسماعیلی بیان کرد: بهترین روش برای تهیه گوشت چرخ کرده سالم مراجعه به قصابی معتبر دارای مجوز، تهیه گوشت، شستشو و چرخ کردن آن است. با این کار اطمینان کامل از سلامت گوشت و نداشتن مواد افزودنی یا نگهدارنده حاصل می شود. اما در صورت نیاز می‌توان این نوع گوشت را به صورت آماده و بسته‌بندی شده از فروشگاه‌های معتبر و شناخته شده تهیه کرد.
وی افزود: در این شرایط لازم است در زمان خرید به اطلاعات مندرج روی محصول (تاریخ تولید و انقضا، محتویات، نشان و کد رهگیری دامپزشکی) توجه شود. علاوه بر این سالم بودن بسته‌بندی و نداشتن پارگی اهمیت زیادی دارد.
اسماعیلی در مورد گوشت مصرفی کبابی‌ها و غذاخوری‌ها گفت: نمونه‌برداری از این واحدها انجام می‌گیرد و نظارت مستقیم بر کبابی‌ها و مراکز طبخ بر عهده مرکز بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوده و همراهی دامپزشکی در قالب تفاهم نامه‌ها و بازدیدهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی (مرکز بهداشت) صورت می‌گیرد.
وی، خطر استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز (مثل ترکیبات نیتریت و یا خون) را جهت افزایش عمر ماندگاری و پررنگ کردن مطلوب در گوشت چرخ کرده فله‌ای را محتمل دانست و از مردم خواست به هیچ وجه گوشت چرخ کرده فله‌ای نخرند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را با شماره تلفن ۳۲۷۲۸۴۰۶ یا ۱۵۱۲ درمیان بگذارند.
ایسنا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
دانشگاه علوم پزشکی، رسانه، سلامت، شماره تلفن، گوشت ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو