۱۰ حرکت که شما را غیر‌قابل اعتماد نشان می‌دهد

کلام ما بدون داشتن دقت به زبان بدنمان تاثیرگذاری بسیار کمی دارد و بدن ما انسان‌ها خیلی آسان‌تر و راحت تر منظور ما را به ذهن مخاطب منتقل می‌کند.
۱۰ حرکت که شما را غیر‌قابل اعتماد نشان می‌دهد
1402/11/25 - 11:58
تاریخ و ساعت خبر:
190111
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - آیا تا به حال حین حرف زدن با کسی احساس کرده‌اید که طرف مقابل، حتی اگر کاملاً صادق باشید، به شما اعتماد ندارد؟ این عدم اعتماد، ممکن است به دلیل سیگنال‌های بدنتان باشد.
در ادامه به معرفی ۱۰ حالت و زبان بدن که ممکن است شما را غیرقابل اعتماد جلوه دهد، خواهیم پرداخت.
۱- دست به سینه بودن
شاید هوا کمی سرد باشد و سعی کنید که گرم بمانید. با این حال، این حرکت به ظاهر بی مشکل را می‌توان به عنوان داشتن حالت دفاعی یا بسته تعبیر کرد.
وقتی دست‌هایمان روی هم قرار می‌گیرند، به نظر می‌رسد که در حال ایجاد یک مانع فیزیکی و محافظت از خود هستیم.
۲- اجتناب از برقراری ارتباط چشمی
داشتن ارتباط چشمی در ایجاد اعتماد بسیار مهم است. وقتی همه جا، به جز شخصی که با او صحبت می‌کنید را نگاه می‌کنید، این تصور ایجاد می‌شود که یا علاقه‌ای به صحبت ندارید یا بدتر از آن، چیزی را پنهان می‌کنید.
تماس چشمی نشان می‌دهد که شما درگیر مکالمه بوده و برای آنچه طرف مقابل می‌گوید ارزش قائل هستید.
۳- بی قراری و انجام حرکات مکرر
بسیاری از افراد با این مشکل رو به رو هستند. بی قراری به انجام حرکات مکرر مانند تکان دادن پا یا تنظیم مداوم عینک گفته می‌شود.
این حرکات می‌توانند باعث شوند که فرد نگران یا بی حوصله دیده شود. در واقع، اعتماد به کسی که نمی‌تواند یک جا بنشیند دشوار است! با گذشت زمان و تمرین، می‌توانید این عادت را ترک کنید.
۴- دست زدن به صورت
این حرکت ممکن است برای برخی یک عادت به نظر برسد. اما آیا می‌دانستید که دست زدن به صورت می‌تواند شما را غیرقابل اعتماد جلوه دهد؟
بر اساس تحقیقات، افراد هنگام داشتن احساس ناراحتی یا اضطراب صورت خود را لمس می‌کنند. اغلب زمانی که تحت استرس هستیم، به انجام این کار متوسل می‌شویم.
با این حال، در مکالمه می‌توان لمس صورت را به عنوان نشانه‌ای از عصبی بودن یا پنهان کردن چیزی تعبیر کرد.
۵- تکان دادن سر به معنای مخالفت
وقتی کسی حرف می‌زند و شما سرتان را به معنای مخالفت تکان می‌دهید، انگار که به آن شخص «نه» می‌گویید. این حرکت کوچک، می‌تواند تأثیر زیادی بگذارد.
همه ما می‌خواهیم احساس کنیم که شنیده و درک می‌شویم. با تکان دادن سر خود به معنای «نه»، ممکن است این پیام ارسال کنیم که موافق نیستیم یا درک نمی‌کنیم. این مورد می‌تواند اعتماد را از بین ببرد.
به جای آن، سعی کنید سر خود را به نشانه موافقت تکان دهید یا سرتان را ثابت نگه دارید. این تغییر کوچک، می‌تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند.
۶- نگاه کردن مداوم به ساعت یا تلفن
این اقدام به ظاهر بی اهمیت باعث می‌شود که علاقه و صداقت در گفتگویمان زیر سؤال برود. چک کردن ساعت یا تلفن خود در حین مکالمه می‌تواند این سیگنال را ارسال کند که شما به طور کامل درگیر صحبت‌های طرف مقابل یا علاقه‌مند نیستید که شما را غیرقابل اعتماد جلوه خواهد داد.
۷- قطع کردن صحبت طرف مقابل
همه ما در مقاطعی این کار را انجام داده‌ایم و ترک این عادت دشوار است. وقتی صحبت یک نفر را قطع می‌کنید، عملاً این سیگنال را می‌فرستید: «چیزی که من می‌خواهم بگویم خیلی مهم‌تر از چیزی است که تو می‌گویی.»
قطع صحبت کسی باعث می‌شود که او احساس نادیده گرفته شدن و کم ارزشی کند و جریان گفتگو را از بین خواهد برد.
۸- بیش از حد نزدیک ایستادن
نزدیکی بیش از حد به کسی در طول مکالمه می‌تواند شما را غیرقابل اعتماد جلوه دهد. اما آیا می‌دانستید که دلیل علمی پشت آن چیست؟
طبق تحقیقات انجام شده، اکثر افراد با فاصله ۴۰ سانتی‌متری تا ۱.۲ متری در حین مکالمات معمولی احساس راحتی می‌کنند. این فاصله، به عنوان «فضای شخصی» شناخته می‌شود. وقتی که کسی بیش از این نزدیک می‌شود، می‌تواند احساس ناراحتی ایجاد کند.
۹- شانه‌های افتاده و کمر خمیده
این حالت بدن، فرد را بی‌علاقه و غیر قابل اعتماد نشان می‌دهد. از طرف دیگر، کمر و شانه‌های صاف نشان‌دهنده اعتماد به نفس و تعامل بوده که عناصر کلیدی در ایجاد اعتماد هستند.
۱۰- زیاده روی
ممکن است تکان دادن زیاد سر یا انجام بیش از حد هر حرکتی، ظاهری ساختگی و غیرصادقانه به شما بدهد.
اعتماد بر اساس اصالت بنا شده، بنابراین تلاش بیش از حد برای انجام کاری خاص می‌تواند باعث شود که کمتر قابل اعتماد به نظر برسید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
روانشناسی بدن ، زبان بدن توسعه فردی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهارتهای زندگی
V
آرشیو