طرز تهیه تاس کباب با به؛ طعم دلنشین پاییزی در سفره ایرانی

این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن نیز می‌باشد.
طرز تهیه تاس کباب با به؛ طعم دلنشین پاییزی در سفره ایرانی
1403/08/12 - 12:24
تاریخ و ساعت خبر:
209483
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - تاس کباب با به، یکی از غذا‌های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیب گوشت، میوه به و سبزیجاتی همچون سیب‌زمینی و هویج، طعمی بی‌نظیر و عطرآگینی به خود می‌گیرد.
این غذا نه تنها خوشمزه است، بلکه سرشار از مواد مغذی و ویتامین‌های مورد نیاز بدن نیز می‌باشد.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب با به
گوشت گوسفند یا گوساله (به مقدار دلخواه)
به (۲ عدد متوسط)
سیب‌زمینی (۴ عدد متوسط)
هویج (۳ عدد متوسط)
پیاز (۲ عدد بزرگ)
رب گوجه‌فرنگی (۲ قاشق غذاخوری)
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین (به مقدار کافی)
روغن مایع (به مقدار لازم)
طرز تهیه تاس کباب
آماده‌سازی مواد اولیه: پیاز را به صورت حلقه‌ای خرد کنید. گوشت را به تکه‌های متوسط تقسیم کنید. سیب‌زمینی، هویج و به را نیز به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
چینش مواد در قابلمه: در یک قابلمه مناسب، ابتدا یک لایه پیاز، سپس یک لایه گوشت و بعد از آن لایه‌های به، سیب‌زمینی و هویج را به ترتیب بچینید.
اضافه کردن ادویه‌ها: به هر لایه از مواد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین اضافه کنید.
تهیه سس: رب گوجه‌فرنگی را در مقداری آب جوش حل کرده و به همراه سایر ادویه‌ها به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.
پخت تاس کباب: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید مواد به مدت ۲ تا ۲.۵ ساعت بپزند تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.
نکات مهم
برای طعم‌دار شدن بیشتر گوشت، می‌توانید قبل از پخت، آن را به همراه پیاز و ادویه‌ها کمی تفت دهید.
برای اینکه به‌ها نرم شوند، بهتر است قبل از اضافه کردن به قابلمه، آنها را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار دهید.
در صورت تمایل می‌توانید از کمی زعفران دم کرده برای رنگ و طعم بهتر تاس کباب استفاده کنید.
تاس کباب را می‌توانید با نان، برنج یا ماست سرو کنید.
تاس کباب؛ غذایی سالم و مقوی
تاس کباب با به، علاوه بر طعم بی‌نظیرش، یک غذای بسیار سالم و مقوی است. گوشت، منبع پروتئین و آهن است و میوه به سرشار از ویتامین C و فیبر می‌باشد. سبزیجات موجود در این غذا نیز حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.
سخن آخر
تاس کباب با به، یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که در بسیاری از منازل ایرانی طبخ می‌شود. با رعایت مراحل گفته شده، می‌توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کرده و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تاس کباب ،آشپزی،طرز تهیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو