دستور تهیه چیکن آلاکینگ

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان شکم پر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
دستور تهیه چیکن آلاکینگ
1403/09/26 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
211417
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم دستور تهیه چیکن آلاکینگ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
سینة مرغ بدون استخوان.....٤ تکه
کره..... ١٠٠ گرم
قارچ...... ٢٥٠ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز از هر کدام .....١ عدد
نمک و فلفل..... به میزان لازم
خامة صبحانه...... ۱۵۰ گرم
زردة تخم‌مرغ ..... ٤ عدد
جعفری و گشنیز خرد کرده...... از هر کدام یک قاشق سوپخوری
پیازچة خرد کرده....... ٥ ساقه
پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا....... ۲۰۰ گرم
روش‌تهیه
مرغ‌ها را مکعبی خرد کنید و کره را در تابة مناسبی بریزید آنگاه قارچ، فلفل‌های دلمه‌ای، مرغ، نمک و فلفل را در تابه بریزید و ١٥-٢٠ دقیقه تفت دهید. سپس خامه را بیفزائید و بعد زردة تخم‌مرغ‌ها را افزوده و پیوسته هم بزنید. حالا جعفری، گشنیز، پیازچه و پنیر را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه همراه با نان‌های ساندویچی میل کنید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی ، آَشپزی خانگی،دستور تهیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو