آدم برفی هاینارگیلی نوعی شیرینی هستند که از ترکیب پودر نارگیل با شیرعسلی تهیه میشوند و برای شب یلدا بسیار زیبا هستند.
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - شب یلدا از سنتهای اصیل ایرانیها است که خانوادهها در این شب دور هم جمع میشوند و با خوردن انار و هندوانه و آجیل و خوراکیهای مخصوص یلدا و خواندن اشعار حافظ این شب را سپری میکنند. یکی از دغدغههای خانمهای باسلیقه برای پذیرایی در این شب این است که خوراکیهای خوشمزه و زیبای یلدایی را تهیه کنند.
بعضیها فرصت کافی برای تهیه و تدارکات ندارند و دنبال چیزهای راحت و بدون دردسر هستند. این آدم برفیهای نارگیلی یک ایده زیبا و درعین حال بسیار راحت برای شب یلدا هستند و شما میتوانید با چند قلم مواد در دسترس این آدم برفیهای زیبا و چشمنواز را برای میز یلدا درست کنید. اگر دوست دارید متفاوت باشید و در شب یلدا بدرخشید، در ادامه این مطلب با آموزش درست کردن آدم برفی نارگیلی همراه ما باشید.
مواد لازم
پودر نارگیل: ۲۵۰ گرم
شیر عسلی: ۲۵۰ گرم
شکلات تلخ: ۵۰ گرم
شکلات سفید: ۵۰ گرم
چوب شور: به میزان لازم
پاستیل نواری قرمز: به میزان لازم
پوست پرتقال: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این آدم برفیهای نارگیلی خوشمزه ابتدا پودر نارگیل و شیر عسلی را داخل یک ظرف مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید تا شبیه خمیر شود. حالا باید برای هر آدم برفی دو گلوله جدا درست کنید، یک گلوله کوچک برای سر آدم برفی و یک گلوله بزرگتر برای تنه آدم برفی. از مواد به اندازه لازم بردارید و کف دستتان گرد کنید و دوباره گلولهها را داخل پودر نارگیل بغلتانید. حالا شکلات سفید را با روش بن ماری ذوب کنید. مقداری از شکلات سفید را روی گلوله تنه آدم برفی بمالید و گلوله سر آدم برفی را روی تنه بچسبانید، بنابراین با شکلات سفید، تنه و سر آدم برفی را به راحتی به هم بچسبانید. حالا چوب شور را به اندازه بند انگشت خرد کنید و از بغل داخل گلوله تنه فرو کنید تا شبیه دستهای آدم برفی شود. پاستیل نواری قرمز را به شکل شال گردن دور گردن آدم برفی بپیچید و درنهایت شکلات تلخ آب شده را داخل قیف بریزید و با آن چشمها و دکمههای آدم برفی را بگذارید و برای دهان آدم برفی هم از تکهای کوچک از پوست پرتقال استفاده کنید. آدم برفیهای نارگیلی را داخل ظرف سرو بچینید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سفت شود، سپس سرو کنید، نوش جان.
نکته مهم
ـ شیر عسلی یا شیر غلیظ همان شیر گاو است که مقداری از آب آن گرفته میشود و به آن شکر اضافه میکنند. شیر عسلی مادهای غلیظ و شیرین است که به صورت کنسروی در بازار موجود است و ماندگاری بالایی دارد. از این شیر برای تهیه انواع دسرها، بستنیها و کیک و شیرینی استفاده میشود. برای درست کردن شیر عسلی در منزل ۲ پیمانه شیر را همراه با دو سوم پیمانه شکر داخل یک ماهی تابه گود و نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا شکر کاملا در شیر حل شود. بعد از اینکه شکر حل شد، دیگر هم نزنید و صبر کنید تا شیر جوش بیاید. وقتی شیر جوش آمد، حرارت اجاق گاز را روی کمترین حالت تنظیم کنید و هر چند دقیقه یکبار شیر را هم بزنید تا ته نگیرد و به غلظت برسد. توجه داشته باشید که حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر قل نزند، در غیر این صورت شیرعسلی شما ته میگیرد. تقریبا ۴۰ دقیقه زمان میبرد تا شیر عسلی شما به غلظت برسد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه شیر عسلی آماده شد، آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود؛ سپس داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
فرارو
انتهای پیام/م