یک روش خاص و خوشمزه برای پخت مرغ

مرغ قرمز نوعی روش خوشمزه برای طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از سبزیجات مانند پیاز، لبو، فلفل دلمه‌ای و فلفل کاپی تهیه می‌شود.
یک روش خاص و خوشمزه برای پخت مرغ
1403/08/12 - 14:58
تاریخ و ساعت خبر:
209490
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد.
مرغ قرمز نوعی روش طبخ مرغ است که به دلیل رنگ خاص و قرمزی که دارد، این نام را روی این غذا گذاشته‌ایم. مرغ قرمز از ترکیب مرغ مزه‌دار و سرخ شده با سسی از سبزیجات رنگی تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه است. اگر دوست دارید این مرغ خاص و خوشرنگ را با روشی آسان در منزل برای اعضای خانواده تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ قرمز همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ: ۳ تکه
کره: ۵۰ گرم
فلفل کاپی قرمز: ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای نارنجی و قرمز: ۲ عدد
پیاز: ۴ عدد
لبو: ۱ عدد
نمک، فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا مرغ را با نمک، فلفل و پودر سیر مزه‌دار کنید. کره را داخل ماهی بیندازید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب شود، سپس مرغ‌های مزه‌دار شده را داخل کره سرخ کنید و کنار بگذارید. پیاز، فلفل دلمه‌ای، فلفل کاپی قرمز و لبو را خرد کنید و داخل همان کره‌ای که مرغ را سرخ کرده بودید، تفت بدهید تا سبک شوند. کمی نمک روی سبزیجات بریزید، سپس مرغ‌های سرخ شده را روی سبزیجات بچینید و ۱ قاشق غذاخوری روغن و نصف لیوان آب جوش بریزید. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه بدهید مرغ با سبزیجات حدود ۴۰ دقیقه بپزد. بعد از این مدت زمان، سبزیجات را داخل دستگاه مخلوط‌کن بریزید و یک دقیقه بزنید تا میکس شود. حالا سس میکس شده را در ظرف سرو بریزید و مرغ را روی سس بچینید. در این مرحله مرغ قرمز خوشمزه و خاص ما آماده سرو است که می‌توانید آن را با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.
۲ـ اگر بخواهیم به طور مختصر در مورد کاربرد انواع پیاز‌ها توضیح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف‌ترین عضو خانواده پیازهاست، شروع کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم‌تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می‌شود آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد‌ها از آن استفاده کرد.
۳ـ همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پر خاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، برای درمان سرماخوردگی مفید است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم، تقویت قوه بینایی و نیز رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی زیر خود دارد، نر است، تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از این نوع فلفل استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده اصلاً بعد از تفت دادن و پختن تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.
فرارو
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مرغ
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو