اسماعیل زاده عنوان کرد؛

میان وعده‌های سالم برای دانش آموزان/ ساندویچ خانگی و خوراکی ها

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، به خانواده ها توصیه کرد از میان وعده های سالم برای تغذیه دانش آموزان در ساعات مدرسه و خانه استفاده کنند.
میان وعده‌های سالم برای دانش آموزان/ ساندویچ خانگی و خوراکی ها
1403/07/07 - 14:17
تاریخ و ساعت خبر:
198436
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - احمد اسماعیل زاده، با تاکید بر تهیه میان وعده سالم و مغذی برای تامین سلامتی دانش آموزان، گفت: خوراکی هایی که در کیف دانش آموزان به عنوان میان وعده مدرسه برای زنگ تفریح می گذارید، بهتر است ترکیبی از انواع مواد پروتئینی، غلات کامل، میوه ها و سبزیجات باشند.
وی افزود: میوه ها و سبزیجات، یکی از انتخاب های مناسب برای میان وعده در مدرسه، محسوب می شوند که سرشار از ویتامین، آنتی اکسیدان و فیبر هستند و می توانند علاوه بر تامین بخشی از نیاز دانش آموزان به ویتامین هایی چون، ویتامین A ،C و ویتامین های گروه B و مواد معدنی همچون پتاسیم، به تقویت سیستم ایمنی دانش آموزان کمک کنند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: خیار، گوجه فرنگی و کدو حلوایی نیز از گزینه های مناسب برای میان وعده هستند؛ خیار و گوجه را می توان به صورت ساندویج سالم برای دانش آموز آماده کرد، منظور از ساندویج سالم یعنی ساندویج هایی که حاوی پنیر یا مغزیجات مانند گردو، پسته یا بادام و یا سبزی خوردن و کاهو، تخم مرغ، کتلت، انواع کوکو، فلافل های خانگی و یا الویه و همبرگر، باشد.
وی گفت: بهتر است برای تهیه ساندویچ سالم از نان های سبوس دار مانند سنگک و بربری استفاده کنید و تا حد امکان از نان لواش و باگت های سفید برای ساندویچ استفاده نکنید. همچنین، از پنیر خامه ای به دلیل چربی بالا نیز استفاده نکنید.
وی با تاکید بر پرهیز از تهیه ساندویج های سوسیس و کالباس، بیان کرد: یکی از مواد غذایی که این روزها بسیاری از کودکان و نوجوانان طرفدار آن هستند، کره بادام زمینی است که توصیه می شود مصرف این کره به هفته ای یک بار محدود شود، چراکه کره بادام زمینی کالری بالایی دارد و با توجه به کم تحرکی در کودکان، می تواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود. باید متذکر شد که اگر کودکی دچار اضافه وزن و چاقی است، باید کره بادام زمینی به ماهی یک بار محدود شود.
اسماعیل زاده افزود: سمنو هم سرشار از ویتامین های گروه B است و می تواند به تامین بخشی از نیازهای دانش آموزان کمک کند؛ کدو حلوایی به صورت بخارپز شده با کمی دارچین نیز گزینه خوبی برای میان وعده دانش آموزان است. با توجه به اینکه فصل سرما فرا خواهد رسید و میزان ابتلای به آنفلوآنزاهای فصلی و سرماخوردگی تشدید می شود، مصرف منابع غنی از ویتامین A و C مانند کدو حلوایی، پرتقال، نارنگی، هویج، خرمالو، انار و موز، به پیشگیری از ابتلا به بیماری های فصلی کمک می کنند. بنابراین سعی کنید از این مواد غذایی هر روز برای میان وعده فرزندتان استفاده کنید.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: همچنین بهتر است از شیرهای ساده به جای شیرهای طعم دار، ماءالشعیر و نوشابه به دلیل میزان قند بالا و به جای کیک و بیسکویت ها به خصوص کرم دار، از بیسکویت های سبوس دار استفاده شود.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
احمد اسماعیل زاده، تغذیه، دانش آموزان،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو