دستور تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان شکم پر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
دستور تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون
1403/10/01 - 12:27
تاریخ و ساعت خبر:
211590
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
سیب‌زمینی ...... یک عدد
نمک و فلفل...... به میزان لازم
کره...... یک قاشق سوپخوری
پنیر خامه‌ای ..... یک بسته ۲۵۰ گرمی
خیارشور...... یک عدد، ریز خرد شده
جعفری، شوید...... ۲ قاشق سوپخوری، ریز خرد شده
ژامبون گوشت.....۱۰۰ گرم، ریز شده
نان باگت نرم...... یک عدد
روش‌تهیه
سیب‌زمینی‌را بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.
وقتی کاملاً خنک شد خیارشور، شوید، جعفری و ژامبون‌های بسیار ریز خرد شده را هم اضافه کنید و مایه را کاملاً هم بزنید تا یکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنید، اما مراقب باشید که نان شکاف نخورد. بعد از مایه آماده شده بر روی نان بمالید و نان را رول کنید. رولت را در فویل یا نایلکس پیچیده و برای مدتی در یخچال یا فریزر (که البته نباید نان یخ بزند) قرار دهید تا سرد شود. بعد نان را از یخچال خارج کرده و در اندازه‌های دلخواه برش زده و در ظرف بچینید. می‌توانید روی رولت‌ها کمی شوید و جعفری بپاشید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آَشپزی خانگی ، آَشپزی ایرانی،تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو