خوراک خوش طعم و مزه بادمجان ماست

خوراک بادمجان ماست یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که با مواد متنوعی درست می‌شود.
خوراک خوش طعم و مزه بادمجان ماست
1402/08/27 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
176507
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - خوراک بادمجان ماست یکی از انواع غذاهای ساده و بدون گوشت است که برای گیاهخواران مناسب می‌باشد.
مواد لازم:
بادمجان: ۵۰۰ گرم
ماست: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
پودر زیره: ۱ قاشق غذاخوری
پودر گشنیز: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
زردچوبه و نمک: از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
پرک چیلی و پودر فلفل قرمز: از هر کدام نصف قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
برگ بو: ۳ عدد
طرز تهیه:
بادمجان‌ها را شسته، سپس به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم.
حالا ورقه‌های بادمجان را درون کاسه حاوی آب و نمک به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌گذاریم.
سپس روی دستمال قرار می‌دهیم تا آب اضافی‌شان کشیده شود.
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می‌افزاییم.
حالا ورقه‌های بادمجان را درون تابه می‌چینیم و ۲ طرف‌شان را کاملا سرخ می‌کنیم.
در ادامه یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم گذاشته و ۲ قاشق روغن مایع به آن می‌افزاییم، سپس اجازه می‌دهیم روغن به خوبی گرم شود.
حالا ۱ قاشق چایخوری زیره به همراه ۱ قاشق چایخوری پرک چیلی و برگ بو به قابلمه اضافه می‌کنیم.
ادویه‌ها را تفت می‌دهیم تا زیره به صد درآید، سپس به ماست اضافه کرده و به خوبی مخلوط می‌کنیم.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می‌افزاییم.
سپس پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می‌کنیم و به تابه می‌افزاییم.
پیاز را تفت می‌دهیم تا سبک و شیشه‌ای شود.
سیر را با دندانه‌های ریز رنده، رنده کرده و به همراه پودر گشنیز، مابقی پودر زیره، زردچوبه، نمک، فلفل چیلی و پودر فلفل قرمز به تابه اضافه کرده، سپس تفت می‌دهیم تا عطر ادویه‌ها به مشام برسد.
۱ پیمانه آب به تابه اضافه کرده و درب آنرا می‌بندیم و اجازه می‌دهیم ادویه‌ها بپزند.
حالا درب تابه را برداشته و اجازه می‌دهیم به روغن بیفتد، سپس یک ظرف مناسب انتخاب کرده و به مقداری از مخلوط ادویه‌ها درون آن می‌ریزیم.
حالا ورقه‌های بادمجان را به صورت مرتب درون ظرف می‌چینیم و ماست ادویه‌ای را به صورت پخش روی ورقه‌های بادمجان می‌ریزیم.
سپس لایه‌ها را به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شوند و به همراه نان سرو می‌کنیم.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خوراک بادمجان آشپزی تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو