دیگر برنج پخته شده اضافه را دور نریزید

خاصیت غذای من درآوردی همین است. همین‌که یک دفعه به ذهنت برسد؛ یک دفعه و بعد از دیدن باقی‌مانده برنج ظهر یا شام دیشب که بدجوری نگرانت می‌کند که با یک بشقاب برنج چه کار کنی. نه می‌توانی دور بریزی و نه یک بشقاب برنج کسی را سیر می‌کند.
دیگر برنج پخته شده اضافه را دور نریزید
1402/03/10 - 13:00
تاریخ و ساعت خبر:
148726
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - پس فقط یک غذای من درآوردی است که اینجا می‌تواند چاره‌ساز باشد و یک شام یا یک ناهار خوشمزه، درست شود. پس وقتی غذایی می‌ماند خیلی ناراحت نشوید، چون شما راه‌حل‌های زیادی دارید. یکی از این راه‌ها همین غذای خوشمزه‌ای است که می‌توانید درست کنید.
۱. غذایی که قرار است درست کنید شبیه کوفته است. یک کوفته برنج خوشمزه که داخل شکمش را می‌توانید با هر ماده غذایی که دوست دارید، پر کنید. برای همین اصلا نگران بچه‌ها نباشید چون بچه‌ها عاشق این جور غذاهای خوش‌رنگ و لعاب هستند. غذایی که خیلی راحت با دست می‌خورند و هیچ دردسری ندارد. بچه‌ها دوست دارند غذاهای راحت بخورند و کمتر با قاشق و چنگال سروکله بزنند.
۲. حالا یک بشقاب برنج که از شب مانده را درون یک قابلمه کوچک بریزید و اندازه یک استکان آب روی آن بریزید و در یک حرات ملایم بگذارید حدود ده دقیقه بماند تا بیشتر بپزد و له و به اصطلاح شفته شود. حواستان باشد که برنج ته نگیرد.
۳. حالا نوبت آماده کردن محتویات داخل شکم کوفته است. یک دور بزنید ببینید از شام دیشب یا ناهار دیروز چه چیزی باقی‌مانده، اگر کمی مرغ یا کمی گوشت چرخ کرده مانده باشد که خیلی خوب است.
اگر هم نمانده اصلا غصه نخورید زود دست به کار شوید. یک عدد سیب‌زمینی، یک عدد پیاز، یک عدد گوجه‌فرنگی و حدود ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را با هم سرخ کنید. اگر جعفری و گشنیز هم داشته باشید که خیلی خوب می‌شود. همه این مواد را با نمک، زردچوبه و آویشن مخلوط کنید. حالا مواد داخل کوفته برنج آماده است.
۴. برنج‌ها را از قابلمه بیرون بیاورید. دست‌هایتان را بشویید و برنج‌ها را درست مثل یک خمیر ورز بدهید تا یک دست شود. بعد از خمیرتان اندازه یک گلوله کوچک بردارید و آن را کف دستتان پهن کنید و بعد یک قاشق مرباخوری از آن موادی که درست کرده‌اید داخل خمیرتان بریزید و خمیر را جمع کنید تا شکل یک گلوله برفی شود.
۵. گلوله‌های برنجی‌تان را خیلی مرتب و منظم در روغن سرخ کنید. حواستان باشد که خیلی احتیاج به سرخ شدن ندارند فقط باید رنگشان طلایی شود. اگر گلوله‌ها بسوزند دیگر قابل خوردن نیستند. پس مراقب باشید خمیر برنج خیلی حساس است و زود می‌سوزد. گلوله‌ها را در یک ظرف بریزید تا خوب روغنش برود و بعد از چند دقیقه در یک دیس بزرگ بچینید. گلوله‌های برنجی را می‌توانید با گشنیز و جعفری تزئین کنید و به عنوان یک شام جدید و ارزان‌قیمت از آن لذت ببرید. نوش‌جانتان.
همشهری آنلاین
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
برنج، گوشت،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو