طرز تهیه تخم مرغ آب‌پز حرفه‌ای بدون پوست

شما می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در درجات مختلف پخت کنید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه تخم مرغ آب‌پز حرفه‌ای بدون پوست
1403/08/16 - 14:13
تاریخ و ساعت خبر:
209656
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - تخم‌مرغ آب‌پز یکی از ساده‌ترین و سالم‌ترین روش‌های پخت تخم‌مرغ است که در عین حال تنوع زیادی دارد. شما می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را در درجات مختلف پخت کنید و از طعم آن لذت ببرید.
تخم مرغ، یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است که می توان آن را در وعده های غذایی و یا به عنوان میان وعده استفاده نمود. برای استفاده از خواص تخم مرغ می توانید آن را به صورت نیمرو، آبپز، املت و... تهیه نمایید.▸
سالم ترین روش پخت تخم مرغ، آبپز کردن آن است زیرا در این روش هیچ روغنی به تخم مرغ اضافه نمی شود. کالری 100 گرم تخم مرغ آب پز 155 کالری است و کالری هر عدد تخم مرغ آب پز 72 است بنابراین تخم مرغ آبپز غذای خوبی برای افراد دارای رژیم لاغری و کاهش وزن است. برای تهیه تخم مرغ آبپز چند روش وجود دارد که در ادامه این بخش از آشپزی نمناک آموزش خواهیم داد.
روش اول:طرز تهیه تخم مرغ آبپز مخلوط













برای تهیه تخم مرغ آب پز مخلوط:
تخم مرغ را درون یک پارچه قرار دهید و پارچه را رول کنید.
دو طرف پارچه را با نخ ببندید و محکم کنید.
دو طرف پارچه را بگیرید و آن را به صورت دورانی حرکت دهید تا زرده و سفیده تخم مرغ کاملاً با هم مخلوط شود.
تخم مرغ را به روش معمول آبپز کنید.
پوست تخم مرغ را جدا کنید.
خواهید دید که زرده و سفیده تخم مرغ با هم ترکیب شده اند.
روش دوم:طرز تهیه نیمرو آبپز
برای آب پز کردن تخم مرغ بدون پوست (پوچد اگ) یا (پوچد اگز) یا تهیه نیمرو آبپز:
مقداری آب در قابلمه بریزید و صبر کنید تا به به جوش بیاید.
کمی سرکه سفید یا سرکه سیب را به آب اضافه کنید. اضافه کردن سرکه برای تهیه نیمرو آب پز موجب می‌شود تا تخم مرغ در آب پخش نشود.
تخم مرغ را بشکنید و در ظرفی بریزید اما هم نزنید.
آب را پس از جوشیدن هم بزنید و زمانی که حالت دورانی به خود گرفت، تخم مرغ را به آرامی در مرکز آب بریزید.
کمی نمک و فلفل روی تخم مرغ بپاشید.
حدود 2 تا 3 دقیقه صبر کنید تا سفیده تخم مرغ خودش را بگیرد.
نیمرو آبپز را از روی آب بردارید و با نان و سایر مخلفات سرو کنید.
طرز تهیه تخم مرغ آب‌پز حرفه‌ای بدون پوست













برای تهیه تخم مرغ آب پز با پوست:
مقداری آب در یک قابلمه بریزید.
شعله گاز را روشن کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.
تخم مرغ را آهسته در قابلمه پر آب قرار دهید.
شعله گاز را کم کنید.
توجه کنید انداختن تخم مرغ در آبی که می‌جوشد، موجب شکسته شدن آن می‌شود.
برای تهیه تخم مرغ عسلی آن را باید زیر 4 دقیقه بجوشانید. اگر دوست دارید تخم مرغ شما کاملاً سفت و پخته باشد 8 تا 10 دقیقه زمان برای پخت آن لازم است.
بعد از پخت تخم مرغ نیز می‌توانید آن را در کاسه آب سرد قرار دهید تا پوست آن راحت‌تر جدا شود.
نکات مهم
از سالم بودن تخم مرغ اطمینان یابید.
پس از اتمام فرآیند جوش، تخم مرغ‌ها را در ظرف یخ قرار دهید تا پوسته آن‌ها به راحتی جدا شود.
تخم مرغ پخته شده را بهتر است حتماً در همان روز مصرف کنید.
می توانید تخم مرغ آبپز را با پوست نهایتا چند روز در یخچال نگهداری نمایید.
هر چقدر تخم مرغ تازه‌تر باشد، سخت‌تر از پوست جدا خواهد شد.
پخت بیش از حد تخم مرغ موجب بد بو شدن آن می‌شود.
آشپزی آنلاین
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
خم مرغ، تخم مرغ آب پز، تخم مرغ آب پز بدون پوست ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو