روش تهیه اسپاگتی گوجه؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه و سریع

همانطور که می‌دانید اسپاگتی یکی از انواع غذا‌های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است؛ که به راحتی و در مدت زمان کمی می‌توانید آن را تهیه کنید. برای طعم بهتر، می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ یا زیتون نیز در سس گوجه استفاده کنید.
روش تهیه اسپاگتی گوجه؛ یک غذای ایتالیایی خوشمزه و سریع
1403/08/16 - 12:24
تاریخ و ساعت خبر:
209707
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اسپاگتی گوجه یکی از محبوب‌ترین و ساده‌ترین غذاهای ایتالیایی است که با مواد اولیه ساده و در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. این غذا طعم بسیار لذیذی دارد و برای هر مناسبتی مناسب است.
طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی ساده و خوشمزه
همانطور که می دانید اسپاگتی یکی از انواع غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. که به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید، که در این مقاله طرز تهیه اسپاگتی گوجه فرنگی را به شما دوستان آموزش می دهیم.
چه موادی برای تهیه اسپاگتی گوجه نیاز است؟
-اسپاگتی: به مقدار دلخواه
-گوجه فرنگی: حدود 500 گرم (تازه یا کنسرو شده)
-پیاز: 1 عدد متوسط
-سیر: 2 حبه
-روغن زیتون: به مقدار لازم
-ریحان تازه: چند برگ
-نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
-پنیر پارمزان: برای سرو (اختیاری)
-پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شود.
سیر را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
اضافه کردن گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی‌های خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و به مدت 15-20 دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا سس غلیظ شود.
پختن اسپاگتی:
در این فاصله، اسپاگتی را در آب جوش و نمک به مدت زمان مشخص شده روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید.
مخلوط کردن مواد:
اسپاگتی آبکش شده را به سس گوجه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا همه جای اسپاگتی به سس آغشته شود.
اضافه کردن ریحان:
برگ‌های ریحان تازه را خرد کرده و به اسپاگتی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.

















سرو کردن:
اسپاگتی گوجه را در ظرف سرو ریخته و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.
نکات مهم در تهیه اسپاگتی گوجه:
برای طعم بهتر، می‌توانید از انواع مختلف سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای، قارچ یا زیتون نیز در سس گوجه استفاده کنید.
اگر دوست دارید سس شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید کمی خامه یا پنیر ریکوتا به آن اضافه کنید.
می‌توانید از انواع مختلف پاستا مانند ماکارونی یا فتوچینی نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
نوش جان!
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
غذای ایتالیایی ،اسپاگتی،طرز تهیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو