مواد لازم برای تهیه لوکوم انار؛ دسر خوشمزه

لوکوم انار یک شیرینی خوشمزه و محبوب است که با طعم دلپذیر انار تهیه می‌شود.
مواد لازم برای تهیه لوکوم انار؛ دسر خوشمزه
1403/08/20 - 14:14
تاریخ و ساعت خبر:
209823
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - لوکوم انار یک شیرینی خوشمزه و محبوب است که با طعم دلپذیر انار تهیه می‌شود. این شیرینی معمولاً در مراسم‌های خاص و جشن‌ها سرو می‌شود.
مواد لازم:
آب انار: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
راز خوشمزگی املت های بازاری
طرز تهیه کیک سیب و دارچین
طرز تهیه مربای سیب قرمز (ویدئو)
طرز تهیه جوجه‌کباب در ماهیتابه رژیمی آبدار و خوشمزه
شکر: ۱ پیمانه
عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری (اختیاری)
آب: ۱/۲ پیمانه
گردو یا پسته خرد شد: به مقدار دلخواه
نشاسته: برای پودر کردن (بعد از پخت)












طرز تهیه لوکوم انار:
در یک کاسه، نشاسته ذرت را با ۱/۲ پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گلوله‌های آن حل شود.
در یک قابلمه، آب انار و شکر را به جوش بیاورید و بگذارید تا کمی غلیظ شود. سپس مخلوط نشاسته را به آرامی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
حرارت را کم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ و ژله‌ای شود. این مرحله ممکن است حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد. در صورت دلخواه، می‌توانید عصاره وانیل را در این مرحله اضافه کنید.
در پایان پخت، گردو یا پسته خرد شد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط را در یک قالب مستطیلی یا مربعی که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، بریزید و سطح آن را صاف کنید.
اجازه دهید لوکوم در دمای اتاق خنک شود و سپس آن را به یخچال منتقل کنید تا حداقل ۴ تا ۵ ساعت یا تا زمانی که کاملاً سفت شود.
بعد از سفت شدن، لوکوم را از قالب خارج کنید و با چاقو به قطعات دلخواه برش دهید. سپس آنها را با نشاسته پودر کرده، پوشش دهید تا از چسبندگی جلوگیری شود.
لوکوم انار شما آماد است! می‌توانید آن را در ظرف سرو قرار داده و به عنوان دسر یا میان‌وعده لذیذی میل کنید. نوش جان!
بانوزی
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
لوکوم ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو