مدیر کاریابی و عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی

زنان در شکل دهی به فرهنگ اقتصادی جامعه نقش مهمی دارند

درخشان گفت : زنان کارگر به جهت دو وظیفه مهم خانواده و کار، نیازمند توجه ویژه هستند.
زنان در شکل دهی به فرهنگ اقتصادی جامعه نقش مهمی دارند
1402/02/11 - 10:00
تاریخ و ساعت خبر:
147612
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مژگان درخشان ، مدیر کاریابی شتاب پایدار و عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار زنان نیوز در زاهدان، در رابطه با نقش زنان کارگر در اقتصاد مقاومتی گفت : یکی از مهمترین ارکان جمعیتی کشور، زنان هستند. بررسی روندهای قبلی شرکت زنان در فعالیت‌های اقتصادی نشان می‌دهد در برخی ازفعالیت‌های اقتصادی که زنان پیش قدم بوده و به عنوان کار آفرین در اعتلای اقتصاد این مزر و بوم با همت و تلاش شبانه روزی نقش آفرینی کرده‌اند و توانسته‌اند در جهت رشد اقتصادی گام‌های مهمی بردارند؛ ضمن اینکه به عنوان همسر و مادر نیز در هریک از خانواده‌های این سرزمین،کمک شایانی به اقتصاد خانواده داشته‌اند. صرفه جویی، مصرف بهینه درآمد خانواده، کمک به تولید بخشی از نیازمندی‌های خانواده در منزل و … مواردی هستند که با دیدگاه ارزشمند زنان در راستای رشد اقتصادی خانواده و کشور، صورت پذیرفته‌اند.
وی افزود: فرهنگ اقتصادی ، زیربنای توسعه محسوب می شود و زنان در شکل دهی به فرهنگ اقتصادی جامعه نقش مهمی ایفا می نمایند. همه به خوبی می دانند که کارگران به عنوان ستون فقرات تولیدات کشور ما هستند و باید با توجه به نقش مهم آنان در پیشرفت جامعه مورد توجهات خاص قرار بگیرند.

مدیر کاریابی شتاب پایدار گفت : مبارزه با رکود اقتصادی و رونق تولید در گرو توجه به نقش بی بدیل کارگران و نیز ارتقای جایگاه این افراد در عرصه اقتصاد و صنعت است. در این میان زنان کارگر به جهت دو وظیفه مهم خانواده و کار، نیازمند توجه ویژه هستند تا ضمن تامین امنیت شغلی و بهره مندی از مزایای اشتغال، بتوانند وظیفه مهم همسری و مادری خود را نیز به درستی ایفا نمایند.
درخشان با اشاره به‌ نقش مربی گری زنان در جامعه گفت: مربی گری زنان در جامعه موجب می شود تا رفتارها و نگرش های اقتصادی مقاومتی ایشان خصوصاً در بعد تولید و مصرف، بستر تربیتی را برای توسعه جامعه فراهم نماید. خانواده ایرانی غیر از اینکه بایستی مصرفش را اصلاح کند، باید بستر تربیتی را برای توسعه جامعه فراهم نماید. مؤلفه های اصلی مصرف یعنی سطح مصرف و چگونگی مصرف در بستر خانواده و توسط مادران شکل می گیرد.
ایشان با اشاره به نقش زنان کارگر یا زنان شاغل در شکل گیری فرهنگ اقتصادی گفت : زنان کارگر و شاغل نقش بسزایی در اقتصاد جامعه دارند و با بهسازی و ارتقاء فرهنگ مصرفی زنان، تولیدگرایی نیز در میان آنان افزایش می یابد، اصلاح فرهنگ مصرفی و افزایش روحیه تولیدگرایی زمینه ساز توسعه اقتصادی بوده و این با اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی همسو می باشد.
این مسئول اظهار داشت : با توجه به تداوم جنگ اقتصادی دشمنان علیه کشور و ملت ایران، حضور زنان در جامعه به عنوان بخش قابل توجهی از جمعیت، برای نقش آفرینی و در دست گرفتن مدیریت و ابتکار عمل در بسیاری از موضوعات اقتصادی، نقش ارزنده ای در تحقق اقتصاد مقاومتی داشته و انتظار می‌رود زنان در این حوزه بیش از پیش موثر باشند و امروزه نمونه های بارزی از زنان موفق و کار آفرین که نقش مهمی در اقتصاد جامعه داشته اند وجود دارد و باید گفت لازمه ی حضور پر رنگ تر و موثر زنان در بخش اقتصادی، برنامه‌ریزی در سطوح کلان کشور و نهادینه شدن نگاه به حضور دراز مدت زنان در این بخش می‌باشد.

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مدیر کاریابی و عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی ، زنان کارگر، فرهنگ اقتصادی، تولید ملی ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو