گپ و گفتگو به مناسبت هفته جمعیت؛

لبیک مادر نخبه اصفهانی به جهاد فرزندآوری/ حافظ قرآنی که مادر چهارفرزند قرآنی است

نخبه قرآنی و مادر چهار فرزند گفت: فرزند آوری نه تنها محدودیت نیست بلکه زمینه ی رشد را برای پدر و مادر فراهم می کند تا بتوانند به هدف های برتر و موثر جهت تقویت اهداف خود و فرزندانشان فراهم کنند.
لبیک مادر نخبه اصفهانی به جهاد فرزندآوری/ حافظ قرآنی که مادر چهارفرزند قرآنی است
1402/03/01 - 08:27
تاریخ و ساعت خبر:
148455
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از اصفهان، برخی از کلمات عجیب با ذهن آدم بازی می کند و گاه چالش عمیقی در درون انسان به وجود می آورد که ثانیه ها و حتی ساعت ها در لاک خود فرو می روی و انگشت اشاره به دهان گرفته تا بتوانی راهی برای برون رفت از آن مشکل پیدا کنی. حال اگر این بیانات از کلام بزرگان باشد باید تا پای جان برای حل مساله مهیای میدان فعالیت شوی.
امروز با ورق زدن روزنامه ها و جستجو در سایت ها، به جمله ای برخوردم که تمام وجودم از دغدغه موجود در این متن، مهیای میدان رزم با سلاح قلم شد تا بنویسم از آنهایی که به فرمان ولایت، لبیک گفتند و الگوی من، شما و آیندگان خواهند شد.
این جمله از امام خامنه ای عزیزمان که« پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهائی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.» یک جمله به تنهایی نبود بلکه مشق شبی برای همه ما محسوب می شود تا بتوانیم در هر حیطه کاری به آن جامه عمل بپوشانیم.
به همین دلیل، در جستجوی فردی بودم تا به عنوان الگوی فرزندآوری به جهانیان معرفی اش کنم و در این بین، با بانوی فرهیخته اصفهانی ملاقات کردم که با برخورداری از عناوین و توانمندی های مختلف تحصیلی، کاری، قرآنی، ورزشی، مادر چهار فرزند به حساب می آمد و من با اولین مسئولیت مادر که فرزندآوری بود، بی نهایت عشق کردم.

صفیه جوزدانی، یکی از مادران نمونه کشوری و حافظ کل قرآن و همچنین مادر چهار فرزند از استان اصفهان است که در زمینه ترویج سبک زندگی اسلامی نیز درخشش بسیاری کسب کرده است.
مصاحبه زیر حاصل گفتگوی 3 ساعته ما با این مادر دهه شصتی اصفهانی می باشد.
زنان نیوز: از خود و زندگی مشترکتان برای ما مختصری صحبت کنید؟
صفیه جوزدانی متولد 1364 با 37 سال سن و مادر 4 فرزند هستم. در سال 1388 ازدواج کرده و فرزندانم به ترتیب سه، شش و 9 ساله و یک نوزاد چند ماهه دارم.
فرزندانم آقا محمد صالح 2 جز و نیم حفظ و قرائت کار می کند و دختر بزرگترم زینب خانم 16 سوره حفظ و فاطمه خانم نیز 5 سوره حفظ می باشد.
تحصیلاتم دارای کارشناسی ارشد روانشناسی اسلامی گرایش مثبت و لیسانس علوم قرآن حدیث و کارشناسی تربیت معلم قرآن می باشد و همچنین حافظ کل قرآن کریم و بیش از 100 رتبه کشوری ملی منطقه ای، استانی و شهری کسب کرده ام.
در رشته های مختلفی مثل حفظ قرآن، تجوید، صوت الوحده و تواشیح فعالیت کرده ام، در هر کدام از این رشته ها صاحب رتبه هستم.
در زمینه های ورزشی یک سال عضو تیم کوهنوردی سپاه استان اصفهان بوده و حکم صعودهای مختلفی را دریافت کردم و همچنین دان یک مشکی تکواندو و دو مدال نقره استانی را دارا می باشم.

زنان نیوز: فعالیت های خود را بر مبنای سه ساحت ذکر شده در الگوی سوم زن مسلمان شامل فردی، خانوادگی و اجتماعی شرح دهید؟
وقتی در رشته ی کارشناسی تحصیل می کردم ازدواج کرده و بعد از مدتی صاحب فرزند شدم و حدود 6 سال دور از خانواده زندگی کردم و بعد از آن با فرزند 2 ساله کارشناسی ارشد شرکت داشته و رتبه ی دو رقمی کسب و توانستم وارد دانشگاه در رشته روانشناسی مثبت شوم فرزند دومم زینب خانم وقتی بدنیا آمدند که من ترم 3 رشته ی کارشناسی ارشد بوده و با این حال نیز دوران بارداری را پشت سر گذاشتم.
وقتی فرزندم بدنیا آمد شرایط به گونه ای شد که با فرزند 7 روزه و تازه به دنیا آمده امتحانات پایانی ترم 3 را دادم و با دختر یک سال و نیمه و پسر 4 ساله از پایان نامه ام دفاعه کردم.
فرزندانم مانع رفتنم به کلاس حفظ نشدند و همچنان در ترجمه القرآن و حفظ حضوری شرکت داشته ام.

زنان نیوز: از فعالیت های اجتماعی تا نقش مادری صحبت کنید؟
یک مادر وقتی فعالیت های اجتماعی هدفمند زیادی در کنار مسئولیت خانه داری داشته باشد در رشد فرزندان خود تاثیر به سزایی دارد و قطعا مادر با فعالیت های اجتماعی باید سعی کند فرزندان خود را به شیوه صحیح تربیت و در اجتماع به گونه ای وارد کند تا فرزندان بتوانند راه را از بیراهه به شیوه صحیح تشخیص دهند.
زنان نیوز: در پاسخ به کسانی که فرزند آوری را محدودیت معرفی می کنند چه صحبتی دارید؟
بنظر من فرزند نه تنها محدودیت نیست بلکه یک زمینه ی رشد برای پدر و مادر فراهم می کند.
وقت هایی بوده که من با فرزند چند ماهه و فرزند سه ساله تنها سفر کردم چه با اتوبوس چه خودروی شخصی و هواپیما و برای مسابقات حفظ راهی کرمانشاه و تبریز شده و برای مسابقات شرکت کردم. این برای من رشد زیادی داشت، فرزندان من خودشان هم این روابط اجتماعی را دوست داشته و خودشان راغب به سفر،گردش و بیرون رفتن هستند و زمان هایی که مسابقات یا جشن هست حتما با ذوق و شوق شرکت می کنند.

زنان نیوز: به نظر شما بهترین پاسخ قانع کننده برای افرادی که تک فرزندی را عامل آسایش اقتصادی می دانند چیست؟
فرزندان برای تربیت به یکدیگر نیاز دارند و در واقع فرزند دوم یا سوم مکمل فرزند قبلی می باشد و خواهر و برادر برای رشد و تکامل به یکدیگر نیاز دارند.
زنان نیوز: خانم جوزدانی از همسرتان بیشتر بگویید؟
همسرم کارشناسی مهندس مکانیک دارد و مشغول در شرکتی هستند و در رشته ی پینگ پونگ فعالیت و در رشته ی قرائت قرآن کریم صاحب مقام کشوری، استانی و منطقه ای زیادی هستند و با توجه به اینکه همسر من از فضای خانواده دور است و تقریبا کیلومترهای زیادی از ما فاصله دارد ولی ما تصمیم گرفتیم با فرزندان زیاد بتوانیم هم جهاد و هم جهادی که حضرت آقا فرمودند را داشته باشیم و فرزندانمان را برای سربازی امام زمان تربیت کنیم و با سختی ها کنار بیایم که انشاالله بتوانیم به حرف ائمه یا رهبرمان گوش کرده باشیم.
البته با همدلی همسرم و پشتیبانی های او، یک گروه جهادی داریم که سالی یکبار به روستاهای اطراف می رویم و فعالیت می کنیم و جشن عبادت بر پا میکنیم، به بچه ها هدیه می دهیم ، روز عید غدیر مخصوصا به روستاهای کم برخودار می رویم و تمامی این ها را به تنهایی و البته با حمایت های همسرم و کمک خداوند این توفیقات نصیب اینجانب شده است.
انتهای پیام/ سبا دانشمند

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
مادر نخبه اصفهانی، مادران حافظ قرآن، مادر بیش از چهار فرزند،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو