طرز تهیه شام لذیذ که مثل آن را جایی نخوردی!

کتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می‌شود.
طرز تهیه شام لذیذ که مثل آن را جایی نخوردی!
1403/08/23 - 19:34
تاریخ و ساعت خبر:
209827
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کتلت بادمجان و سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه ای است که با دستورهای متنوعی پخته می‌شود.
برخی از افراد در تهیه این غذا از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند و کتلت بادمجان با گوشت می پزند اما برای تهیه کتلت بادمجان رنده شده حتما نباید از گوشت استفاده کرد و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده نیز می‌توان کتلت بادمجان کبابی تهیه کرد.











طرز تهیه کتلت بادمجان












بادمجان ها را ابتدا کبابی کنید.
سیب زمینی ها را آبپز کنید.
پوست بادمجان ها را بکنید و خرد کنید.
سیب زمینی های آبپز را رنده نمایید.
پیاز را رنده کنید و آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست بگیرید.
تخم مرغ، سیب زمینی، پیاز، نمک، جعفری و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کنید.
کم‌کم به مواد مخلوط شده آرد سوخاری را اضافه کنید تا جایی که مایه کتلت به دست نچسبد.
به اندازه یک نارنگی از مواد جدا کنید و در دست شکل دهید و در روغن داغ بیاندازید.
دو طرف کتلت بادمجان را سرخ کنید.
میتوانید کتلت ها را در سینی فر بچینید و با حرارت 200 درجه سانتی گراد بپزید.
کوکوی بادمجان و سیب زمینی را همراه با نان تازه، ترشی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
نمناک
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
کتلت بادمجان و سیب زمینی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو