سبک فاطمی، الگوی زندگی ام البنین(س)

باید بگوییم که رفتار «حضرت ام البنین (س)» نشات گرفته از نهایت احترام ایشان به «حضرت زهرا (س)» است.
سبک فاطمی، الگوی زندگی ام البنین(س)
1403/09/25 - 11:46
تاریخ و ساعت خبر:
211334
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کرمانشاه کهریزی کارشناس ارشد علوم و حدیث در یادداشتی به مناسبت شهادت حضرت ام البنین سلام الله نوشت : نامش فاطمه بود.از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگاوری، هم پای پسران قبیله بود.
حضرت ام البنین (س)» صاحب شخصیتی بودند که نتیجه آن تربیت فرزندانی بسیار ارزشمند شد؛ فرزندی مانند «حضرت ابوالفضل عباس (ع)» که مودب به آداب بودند و اگر ایشان معصوم نیستند، اما کسی جرات ندارد ایشان را از عصمت جدا بداند.در رابطه با نام اصلی «حضرت ام البنین (س)»، وقتی «حضرت ام البنین (س)» توسط «امیرالمومنین (ع)» فاطمه خطاب شدند چهره فرزندان امام متغیر شد که حضرت فرمودند: «من را ام البنین - مادر پسران» خطاب کنید.
سیره رفتاری «حضرت ام البنین (س)»
باید بگوییم که رفتار «حضرت ام البنین (س)» نشات گرفته از نهایت احترام ایشان به «حضرت زهرا (س)» است. حتی در زمان واقعه کربلا، «حضرت ام البنین (س)» در حضور «امام حسین (ع)» آنچنان که باید «حضرت عباس (ع)» را در آغوش نگرفتند و در زمان دیگری که «امام حسین (ع)» حضور نداشتند، «حضرت عباس (ع)» را صدا کردند و سر ایشان را در دامن خود قرار دادند و فرموند: عباسم با حسین می‌روی بدون حسین برنگردی، مبادا آبروی مرا دچار خدشه کنی. من قول داده ام به «امیرالمومنین (ع)» که فرزندان من خادم فرزندان «حضرت زهرا (س)» هستند.
سبک زندگی «حضرت ام البنین (س)»
پیرامون زندگی «حضرت ام البنین (س)» پس از واقعه کربلا: وقتی کاروان کربلا به مدینه برگشتند «حضرت ام البنین (س)» پرسیدند: چه حادثه‌ای رخ داده؟ «حضرت سجاد (ع)» یا «حضرت زینب (س)» پاسخ دادند: مادر نبودی ببینی عباس و فرزندانت در کربلا چگونه به شهادت رسیدند. ایشان پاسخ دادند: عباسم و بچه‌های من فدای حسین (ع)، از حسین (ع) چه خبر دارید؟.
با توجه به ویژگی‌های اخلاقی «حضرت ام البنین (س)» باید بگویم«حضرت ام البنین (س)» چهار فرزند خود عباس، جعفر، عبدالله و عثمان را در واقعه کربلا در راه خدا تقدیم کردند، ایشان در مدینه چندین مزار به عنوان مزار فرزندان خود ساختند و در جوار آن‌ها گریه می‌کردند.
علاقه «حضرت ام البنین (س)» به «امام حسین (ع)»
«حضرت ام البنین (س)» به دلیل محبتی که داشتند هنگام گریه یک بار نام «امام حسین (ع)» و یک بار «نام عباس (ع)» یا دیگر فرزندانشان را خطاب می‌کردند و تا آخرین لحظه‌ای که زنده بودند نام «ابا عبدالله (ع)» را با عظمت خطاب می‌کردند.
در رابطه باتاثیر سختی‌ها و درد‌های واقعه کربلا بر «حضرت ام البنین (س)» : گریه‌های «حضرت ام البنین (س)» در مدینه مشهور شده بود به گونه‌ای که مروان ابن حکم که انسان پست و قسی القلبی بود و در آزار رساندن به «اهل بیت (ع)» رتبه اول را داشت نیز موقع شنیدن گریه‌های جانسوز «حضرت ام البنین (س)» گریه می‌کرد
معرفت حضرت ام البنین سلام الله علیها به امام زمانش
نکته بسیار مهمی که در زندگی حضرت ام البنین سلام الله علیها درخشان شده و ایشان رابه مراتب بلندی از کمالات رسانده است، معرفت و شناخت ایشان نسبت به امام زمانش می‌باشد چه در دوران زندگانی با امیرالمومنین و چه در دوران امام حسن و امام حسین علیهم السلام
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
شهادت ام البنین س ، مادران شهدا،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
کرمانشاه
V
آرشیو