فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان:
مهمترین اقدام پس از پیروزی انقلاب اسلامی جهاد علمی بود/ زنان ایرانی در شکل گیری انقلاب اسلامی، نه نقش پشتیبانی بلکه نقش اصلی را ایفا کردند!
فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان گفت: از مهمترین اقدامات بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد علمی بود. نقش زنان در توانمندی های علوم دینی فوق العاده است. دشمن می بیند که زنان در جمهوری اسلامی نقششان بسیار برجسته است بنابراین در تلاش است تا آنان را به ارتجاع و تحول در بنیادهای اجتماعی دچار کند.
1401/10/14 - 09:34
تاریخ و ساعت خبر:
144114
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از خوزستان، سردار حسن شاهوارپور در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص نقش زنان خوزستان در مقاومت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: دشمن کورخوانده است. اگر کسی فکر می کند که با بی حجابی، ولنگاری و بی عفتی در این روزهایی که دشمن علیه ارزش های اسلامی در بوق و کرنا دمیده است به نتیجه ای می رسد، بدانند که زنان غرب امروز، نسبت به متلاشی شدن کانون خانواده هایشان آگاه نیستند و مظلوم ترین قشر جامعه اند. پدر و مادرهای غرب، ابزار تجدد هستند و دشمنان هم می خواهند ما هم به همین سمت و سو کشیده شویم.
وی خاطرنشان کرد: این ایام متعلق به جبهه مقاومت است. دلاور مردی که از دامان پر مهر و عطوفت مادر لبریز بود و با تمام مرارت ها و سختی هایی که مادر بر جان خرید، با محبت پروریده شد. دنیا دید که او چگونه مرد میدان شد و چون اسطوره، اسلام حقیقی و راه نورانیت را بر همگان آشکار کرد. سیرت و منش پاک او زبان زد بود به گونه ای که چه در ایران و چه در هر کجای دنیا، هم قبل از شهادت و هم بعد از آن وقتی کسی اوصاف سردار را می شنید دلباخته این مجاهد می شد.
این مقام مسئول افزود: سردار سلیمانی این جایگاه، مقبولیت و محبوبیت خود را هم از قِبَل مادر و نیز همسری دارد که 40 سال در کنارش صبوری کرد و فرزندان را پرورید و همیشه مشوق این بزرگ مرد و انسان خودساخته بود. لذا حاج قاسم در وصیت نامه خود به صورت ویژه از خانواده خود تشکر و از اینکه نتوانست در بسیاری از لذات دنیایی با آنها همراه باشد دلجویی می کند.
سردار شاهوارپور در بخش دیگری از سخنان خود به نقش آفرینی زنان خوزستان قبل، حین و بعد از انقلاب تا به امروز اشاره کرد و گفت: شیر زنان این مرز و بوم همواره در برابر توطئه های دشمنان همچون مردان با روحیه ایثارگری و رشادت در برابر سختی ها و ناملایمات ایستادگی کرده اند.
وی با اشاره به جنایت ها و شکنجه های فجیع ساواک در زمان رژیم ستم شاهی علیه زنان ایران، توضیح داد: در آن دوران خفقان، نگهداری هر گونه تجهیزاتی مثل اعلامیه و کتب مذهبی از جمله رساله امام خمینی(ره) حکم اعدام داشت. با این وجود مادران و زنان به صورت مخفیانه از آنها محافظت و نگهداری می کردند تا مبارزین، اسیر ساواک نشوند و با روحیه بخشی، آنها را تهییج کرده و گاها خودشان هم در مبارزات شرکت می کردند.
فرمانده سپاه ولی عصر(عج) خوزستان اظهار کرد: طبق شواهد و قرائن، برای شکل گیری حکومت جمهوری اسلامی نقش زنان کمتر از مردان نبوده است. مادر شهید علم الهدی یکی از شخصیت های برجسته دوران انقلاب اسلامی است که در مبارزات شرکت کرد و در پشتیبانی از نبردهایی که شهید علم الهدی حضور داشت نقش آفرین بود.
سردار شاهوارپور ادامه داد: رژیم منحوس پهلوی به دنبال این بود تا از زن ایرانی هویت تمام عیار غربی بسازد یعنی زنی بی هویت، زنی که نسبت به ارزش های وجودی حضرت زهرا(س) و زینب(س) بی تفاوت باشد. یکی از حرکت های ضد فرهنگی دشمن علیه عفت زنان انقلابی، برخورد با زنان چادری و با پوشش های اسلامی در اماکن عمومی بود اما بانوان همچنان مقتدرانه به راه خود ادامه دادند و خودجوش وارد صحنه شده و معادلات را بر هم زدند. زنان ایرانی در شکل گیری انقلاب اسلامی تنها نقش پشتیبانی نداشتند بلکه نقش اصلی را ایفا کردند.
وی با اشاره به حضور داوطلبانه بانوان در مناطق محروم کشور از جمله کردستان و سیستان و بلوچستان گفت: شیرزنان ما با قصد محرومیت زدایی و حمایت از محرومان، از نقاط مختلف به مناطق روستایی و حاشیه ای در قالب گروه های جهادی می آمدند و به امور بهداشتی، درمانی و توانمندسازی زنان روستایی می پرداختند.
این مقام مسئول به حضور داوطلبانه زنان برای سوادآموزی در سطح مدارس روستایی اشاره و بیان کرد: این خواهران بدون هیچ گونه چشم داشتی به مدارس سرکشی می کردند و درس قرآن را آموزش می دادند. بعضی از آنها به ویژه در منطقه کردستان در این راه به شهادت رسیدند. خانم ها از اتفاقاتی که می افتاد کوتاه نمی آمدند و همچنان برای تبلیغ به شهرهای مختلف می رفتند.
سردار شاهوارپور با اشاره به رشادت های زنان در زمان جنگی تحمیلی اظهار کرد: چه بسیار خواهرانی که داوطلبانه در بیمارستان ها حضور پیدا می کردند و برای امدادرسانی به مجروحین حتی بدون هیچ گونه آشنایی به امور پزشکی خود را رسانده بودند و حتی در این راه جانشان را فدا کردند و همه را به ایستادگی دعوت می کردند.
وی گفت: در روزهای ابتدایی جنگ تحمیلی که دشمن گستاخانه پیش می رفت و اکثر شهرهای خوزستان از جمله آبادان، دزفول، اندیمشک، شوش و هویزه زیر خمپاره موشک و در تیررس دشمن قرار داشت، بسیاری از مردم ماندند و زندگی کردند و حتی تعدادی از عراقی ها توسط بانوان این مناطق به اسارت درآمدند.
این مقام مسئول افزود: شیرزنان خوزستان همسران و فرزندان خود را با کمال رضایت به دل دشمن می فرستادند چون می دانستند که باید از این خاک مقدس دفاع کنند و قرار است کار بسیار بزرگی توسط مردانشان انجام شود . چه بسیار مردانی که در راه دفاع از کیان وطن شهید شدند اما مادران و همسرانشان خم به ابرو نیاوردند.
سردار شاهوارپور عنوان کرد: هنوز هم بعد از گذشت سالها از آن روزها وقتی صحبت دفاع از حرم زینبی شود باز همان صحنه ها تکرار و تداعی می شود. عشق به ولایت و اباعبدالله (ع) سبب شد تا خانواده شهدا این مرارت ها را تحمل کنند و برای امنیت و آسایش همنوعانشان از علاقمندی های خود بگذرند. این سختی ها برای این بود که بتوانیم دشمن را شکست دهیم. بانوان ایران عزتمندانه وارد عرصه مبارزه شدند.
خبرنگار فائزه دوس علیوند
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه