بانوی ماجده و مؤمنه مشهدیه «ماه دولت میردریکوند» مادر ارجمند سردار شهید مصطفی میررضایی از فرماندهان شجاع و رشید لرستان، جنوب و غرب کشور دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - لرستان، مراسم ترحیم این مادر شهید در روز جمعه بیستم مرداد ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر در مسجد امام حسن عسکری واقع در گلدشت شرقی میدان فردوسی (همزمان مردانه و زنانه) منعقد و پس از صرف نهار مراسم تشییع و تدفین راس ساعت ۴ بعدظهر در قبرستان فاطمیه ماسور برگزار میگردد.
گفتنی است سردار مصطفی میررضایی در سال 1343 شمسی در خانوادهای عشایری و کوچ رو در منطقه تخت چان از توابع پلدختر لرستان دیده به جهان گشود.
مدرسه ابتدایی را در مدرسه عشایری کوگان سپری کرده و پس از آن دوران راهنمایی را در مدرسهی ماسور خرم آباد در خانهی اقوام پشت سر گذاشته و دوران دبیرستان را تا سال سوم سپری کرده و در سال 1363 با شدت گرفتن جنگ تحمیلی عراق وارد سپاه پاسداران شد.
وی در عملیات والفجر9 در منطقهی سلیمانیه عراق سال 1364 فرماندهی گروهان را عهده دار شد.
در عملیات حماسه ساز حاج عمران که از ناحیهی صورت مجروح و چشم شد.و در عملیات کربلای 4 بر اثر مجروحیت گوش شنوایی گوش راست خود را کاملاً از دست داد.
و در عملیات کربلا5 جانشین گردان عملیاتی انبیاء.شد. بر اثر نقش ممتاز در عملیات کربلا 4و5 پس از عملیات کربلای 5 به فرماندهی گردان أنبیاء ارتقا یافت. و با حفظ سمت فرماندهی گردان به فرمانده محور عملیات لشکر منصوب و تا اواخر جنگ در همین پست باقی ماند و در دهها عملیات کوچک و بزرگ و برون مرزی نقش کم نظیری بر جای گذاشت.
این شهید والا مقام سرانجام در سال 1368 در هنگام ماموریت بانه و غرب کشور مجددا مجروح و پای ایشان صدمه دید که پس از عمل جراحی و معالجهی او حدود 2 سانتیمتر پای او کوتاه شد.
وی در سال 1368 مدتی به قائم مقامی تیپ دوم منصوب شد. پس از مدتی در اواخر سال 68 فرمانده عملیات لشکر57 ابوالفضل منصوب گردید.
- دورهی دافوس در تهران، چین و کره شمالی را گذراند با تدریس امور نظامی بعنوان بهترین مربی شناخته شد.
و در سال 1373 با ناامنی غرب کشور در آنجا بعنوان فرمانده عملیات حضور یافت که در منطقهی عملیاتی بانه بر اثر انفجار مین از ناحیهی سینه و پا مجروح گردید.
شهیدمصطفی زاده در اواخر سال 79 به معاون هماهنگ کننده تیپ عملیاتی منصوب شد و با توجه به اینکه لشکر 57 بعد از جنگ هنوز در مناطق درگیر غرب کشور حضور داشت با نقش بی بدیل خود از رهبری لوح افتخار دریافت.
به درخواست سردار حاج روح الله نوری و انتصاب وی به عنوان فرماندهی عملیات قرارگاه شهید شهرام فر(شمال غرب کشور)
و ی به عنوان معاون هماهنگ کنندهی قرارگاه شهید شهرام فر منصوب و به درجه سرداری ارتقا پیدا کرد.
و سرانجام گنجینه خاطرات و عملیاتهای لشکر 57 ابوالفضل با عروج خونین در نوزدهم اردیبهشت هشتاد به یاران شهیدش پیوست.
از این شهید والا مقام ۴ فرزند به یادگار مانده است.
خبرنگار: کبری دریکوند
انتهای پیام/