استاد حوزه و دانشگاه:

اربعین حسینی ، رکن تمدن اسلامی است / آشنایی با جغرافیای کربلا و فرهنگ عاشورا لازمه تبیین معارف حسینی برای جوانان

استاد حوزه و دانشگاه گفت: اربعین حسینی رکن تمدن اسلامی است و در این روز واقعه عاشورا و مبارزات پیامبر و ائمه معصومین علیهم السلام آشکارتر می شوند.
اربعین حسینی ، رکن تمدن اسلامی است / آشنایی با جغرافیای کربلا و فرهنگ عاشورا لازمه تبیین معارف حسینی برای جوانان
1402/06/16 - 08:16
تاریخ و ساعت خبر:
173424
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اکرم جعفری استاد حوزه و دانشگاه ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری زنان ایران گفت:
حرکت اربعین همسویی و همگرایی نیروهای حق را در منظومه و جریان هستی بیشتر نمایان میکند.
وی با بیان اینکه اربعین جزء و رکن بسیار مهم تمدن اسلامی است، تصریح کرد: عصاره مبارزات و تبلیغ پیامبر اسلام و ائمه معصومین علیهم السلام در واقعه عاشورا در اربعین پدیدار شد. تکّه های تکاملی تلاش پیامبر در گسترش اسلام به وسیله اربعین محقق می شود.
مدرس حوزه و دانشگاه با ابراز اینکه مخالفان اسلام مانع رساندن پیام توحید به گوش انسانها هستند گفت: دشمنان اسلام تمام تلاش خود را بکار گرفتند تا حتی نام اربعین حسینی در رسانه ها منعکس نشود، اما به یاری خداوند متعال و همّت مسلمانان جهان اسلام و انسان های آزادیخواه ندای لبیک یا حسین(ع) روز به روز افزایش پیدا میکند و شاهد حضور نمایندگان پنج قاره جهان ، از ادیان الهی با هر رنگ و نژادی در پیاده روی اربعین حسینی هستیم.
جعفری ادامه داد: در ایام تاسوعا و عاشورا اتحاد ملی بیش از سایر ایام است اما در اربعین حسینی این اتحاد به اوج خود می رسد. و شیعه، سنی و اقلیتها هریک مساعی خود را بکار می گیرند تا در انجام خدمات رسانی به زائرین اربعین یاریگر این حرکت عظیم باشند.؛ شیعه و سنی در این ایام باید مواظب تحرکات و اختلاف افکنی های دشمن باشند.
وی با اشاره به اینکه بانوان نیمی از پیکره جامعه را تشکیل میدهند خاطر نشان کرد: حضور بانوان در پیاده روی اربعین پر رنگ است و با توجه به اینکه بار تربیتی فرزندان به عهده آنها است می تواند در پیاده روی اربعین حسینی فرزندان را به این پیاده روی تشویق کنند تا حرکت اربعین پویاتر و با شکوه تر برگزار شود .
جعفری مادر خانواده را زمینه ساز و برنامه ریزی فرصت برای مشارکت و حضور فرزندان در اربعین دانست و افزود: مادر است که برنامه پیاده روی اربعین را در خانواده برنامه ریزی میکند و برنامه اربعین حسینی را مهیا و فضای فکری و تربیتی آنان را با ابا عبدالله الحسین (ع)، و رسالت زینبی، آشنا میکند.
استاد دانشگاه اظهار داشت: پاسداشت قیام حسینی زمانی محقق می شود که اهداف قیام برای مخاطب و مسئول مشخص باشد.اگر زن و مرد ما با هدف قیام امام حسین (ع) آشنا نباشند فرهنگ عاشورا در جامعه منتشر نخواهد شد؛ و ما باید آحاد جامعه را با فلسفه و قیام عاشورا آشنا و آن را به نسل نوجوان و جوان، منتقل کنیم.
وی عنوان داشت: دشمنان و بدخواهان نظام در فضای مجازی شبهات در این راستا برای جوانان ما به وجود می آورند و ما نسبت به این شبهات باید پاسخگو باشیم و اجازه ندهیم که ذهن جوانان و نوجوانان را با این شبهات که در فضای مجازی بکار میبرند مخدوش کنند.
و باید بعد معرفتی، و اعتقادی جوانان و نوجوانان را بالا ببریم.
دکتر جعفری ابراز داشت: اگر می خواهیم معارف حسینی را به نسل های بعد منتقل کنیم، بهترین راه آموزش، مشارکت جوانان و نوجوانان و آشنایی آنها از نزدیک با جغرافیای کربلا و انتشار فرهنگ عاشورا در سطح جهان است.
مدرس حوزه دانشگاه با اشاره به اینکه در پیاده روی اربعین سختی است گفت: در مسیر پیاده روی سختی های وجود دارد اما در کنار خانواده این سختی ها کمتر میشود و حضور خانواده با هم در اربعین حسینی سفر معنوی برای فرزندان خاطر ساز میشود.
خبرنگار؛ کبری دریکوند
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
اربعین حسینی ، جغرافیای کربلا ، فرهنگ عاشورا ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو