از راه اندازی جنبش جهانی تعهد به خانواده تا تاسیس دفتر هماهنگی جنبش در ام القری تمدن اسلامی

راه اندازی جنبش جهانی تعهد به خانواده به منظور تجربه کانون گرم خانواده، ضربه شست نهایی رئیس جمهور بود و تاسیس دفتر هماهنگی این جنبش در ام القرای تمدن اسلامی و به کارگیری حلقه های میانی زنان، خانواده و جمعیت می تواند، راهکاری برای پیشبرد این اندیشه جهانی گردد.
از راه اندازی جنبش جهانی تعهد به خانواده تا تاسیس دفتر هماهنگی جنبش در ام القری تمدن اسلامی
1402/07/06 - 07:51
تاریخ و ساعت خبر:
174293
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به گزارش خبرنگار خبرگزاری زنان ایران در همدان _ حجت الاسلام میلاد صالحی رئیس کمیسیون خانواده و جوانی جمعیت استانداری همدان در یادداشتی نوشت: «وَ مِنْ آیاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَکُمْ مِنْ اَنْفُسِکُمْ اَزْواجاً لِتَسْکُنُوا اِلَیْها وَ جَعَلَ بَیْنَکُم مَوَدَّةً وَ رَحْمَةً اِنَّ فِی ذلِکَ لاَیاتٍ لِقَومٍ یَتَفَکَّرُونَ»
خانواده در علوم جامعه شناسی یا رفتار شناسی یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی می‌باشد که اولین نهاد زیست جمعی را برای افراد تعریف کرده و بدوی‌ترین آموزش‌های جامعه پذیری در آن نهاد اتفاق می‌افتد.
در دهه‌های اخیر اشخاص حقیقی و حقوقی با گرایش‌های سیاسی و مذهبی مختلف به طرح مسائل نظام خانواده پرداختند برخی بر اساس اهداف سکولار یا مغرضانه به این مسائل دامن زدند و در دستگاه شناختی جامعه اختلال ایجاد کردند و برخی دیگر مبتنی بر دغدغه‌های دینی یا مقاصد الهی برای پاسخگویی تلاش نموده یا مخاطب را به چهارچوبی از مسائل اصلی نظام خانواده هدایت کرده اند.
با توجه به عبور خانواده ها از ساختارهای متعدد و گوناگون، شاهد زیست هسته‌ای در اکثر نقاط شهری هستیم.
نظاره تغییرات خانواده در تبعیت از تغییرات تمدنی ساختار بین المللی به واسطه عواملی همچون رسانه‌های جمعی،شهرنشینی، تحولات ساختاری حضور زنان در جامعه، امکان ادامه تحصیل، تغییر در قوانین حقوقی جامعه، فراوانی این مدعا را ثابت می کند.
این چنین تحولات از افزایش سن ازدواج تا طولانی شدن دوران تجرد، گسترش عدم تعهد، شیوع زنازادگی، گسترش سقط جنین عامدانه، والدین سر راهی، آسیب‌های وارده بر بنیان خانواده و فرزندان و زنان را ایجاد کرده است.
تبیین موضع رفیع ریاست جمهوری اسلامی ایران در حضور نمایندگان کشورها و در قامت منتخب ملت ایران مبتنی بر اندیشه های دینی و نگاه تمدن ساز مقام معظم رهبری، نویدی بر پیکره فرهیختگان و مؤثران عرصه خانواده بود که تاکتیک دفاعی و پاسخ به شبهات را تبدیل به هجمه فطرت بر طغیان نمود تا جایی که پرده از روایت‌های ساختگی زوجیت و جنسیت برانداخت و از توطئه تلاش برای حذف مفاهیم متعالی مادر، پدر و خانواده تا انقطاع نسل خبر داد.
راه اندازی جنبش جهانی تعهد به خانواده به منظور تجربه کانون گرم خانواده، ضربه شست نهایی ایشان بود.
تاسیس دفتر هماهنگی این جنبش در ام القرای تمدن اسلامی و به کارگیری حلقه های میانی زنان، خانواده و جمعیت می تواند، راهکاری برای پیشبرد این اندیشه جهانی گردد.
میلاد صالحی"پژوهشگر خانواده و جمعیت"

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
جمعیت، خانواده، سقط جنین، تمدن اسلامی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو