مشاوره خانواده؛

بهداشت روان، اعتماد به نفس و احساس ارزشمندی، مهمترین عوامل سلامت خانواده است

مشاور خانواده گفت: داشتن بهداشت روان، اعتماد به نفس و احساس ارزشمندی مهمترین عامل رشد و سلامت اعضای خانواده است.
بهداشت روان، اعتماد به نفس و احساس ارزشمندی، مهمترین عوامل سلامت خانواده است
1402/02/06 - 10:00
تاریخ و ساعت خبر:
147371
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - لرستان : مریم رهسپار مشاور خانواده در راستای روز روانشناس خانواده به خبرنگار خبر گزاری زنان نیوز گفت: دنیای مکانیکی و فردگرایی امروز، بروز مشکلات و چالش های روحی و روانی گوناگون خانوادگی، ضرورت مردم را برای برطرف ساختن بحران ها و چالش های آنان فراهم ساخته است.
وی روانشناس و مشاور خانواده، را بعنوان یکی از مهمترین راهکارهای مناسب و مطمئن برای مدیریت بحران های ریز و درشت خانوادگی خواند و افزود: در برخی مواقع علی رغم نبودن هیچگونه مشکلی، فرد به حضور روانشناس و یا مشاور خانواده نیاز پیدا می کند. از جمله موارد ویژه ای که به آن می توان اشاره نمود مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره تربیتی کودکان و مشاوره شغلی است.
رهسپار گفت: بکارگیری راهکارهای علمی و اصولی روانشناسی و مشاوره خانواده، برای رهایی از مشکلات و ناآرامی های ایجاد شده و بازگرداندن آرامش به زندگی، بسیار و مؤثر خواهد بود.
مشاور امور بانوان معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در دنیای کنونی همگان معترف اند که با استفاده از خدمات صحیح و علمی روانشناسی و مشاوره، روش های روشن و قابل اجرا برای برطرف کردن مشکلات و چالش ها در پیش روی فرد قرار خواهد گرفت.
این مشاوره خانواده با بیان اینکه مهارت و تخصص مشاور خانواده به افراد کمک می کند تصریح کرد: علاوه بر تنظیم هیجانات منفی فرد، قدم هایی در جهت انتقال آرامش به زندگی او برداشته میشود.
رهسپار افزود: روانشناس و مشاور خانواده، پس از بررسی حرفه ای و ارزیابی تخصصی مشکلات فرد، راهکارهای عملی مؤثر برای خروج از بحران را در اختیار افراد قرار می دهد؛
و هدف روان شناس، توانمند سازی افراد جامعه است.
وی مشاوره خانواده، مدیریت و کنترل موقعیت های بحرانی برای فرد امکان پذیر خواند و اظهار داشت: استفاده از خدمات روانشناسی و مشاوره خانواده، در بهبود و ارتقاء سطح کیفی زندگی، بهبود و تقویت مهارت های ارتباطی، فراگیری مهارت های لازم و ضروری زندگی، افزایش اعتماد به نفس و نحوه برخورد صحیح با مشکلات و چالش ها، از درجه اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
مشاور امور بانوان معاون رئیس جمهور
ابراز داشت: در مقطعی از زندگی، ما متوجه این خواهیم بود که برای رسیدن به حس رضایتمندی نیاز به کمک گرفتن از مشاور یا روان شناس داریم. و مراجعه به مشاور یا روان شناس لزوما نشانه داشتن بیماری و یا اختلال نیست. دلایل مختلفی چون افت تحصیلی و کاهش عملکرد شغلی زمان، دشواری در تنظیم هیجانات و احساسات(مثل زود رنجی، عصبانیت پرخاشگری و...)، بروز تغییرات در اشتها و کیفیت خواب، تجربه در ضربه های روانی، سوگواری های دائمی، عدم تجربه در تربیت فرزندان، یادگیری مهارت های ارتباطی و دلائل مختلفی از این دست به ما این حس را میدهد که زمان مراجعه به روانشناس یا مشاور فرا رسیده است.
مشاور خانواده مهمترین راه پیشگیری از مشکلات ارتباطی و رفتاری زوجین، داشتن شناخت از جنس مخالف و پذیرفتن تفاوت ها را عنوان کرد.
رهسپار خاطر نشان کرد: میزان مراجعین به مراکز درمانی و همچنین دادگاه‌های خانواده نشان می دهد که خانواده ها و جوانان ما از کمترین آگاهی درباره سلامت جنسی بی بهره اند.
وی در ادامه گفت: متاسفانه غالب افراد در بیان مشکلات جنسی ناتوان و در نتیجه آن را سرکوب می کنند و این امر می تواند به سایر کارکردهای فردی و اجتماعی افراد آسیب بزند.

این مشاوره خانواده گفت: درمان اختلالات جنسی لزوما دارویی یا صرفاً غیردارویی و روانشناختی نیست، چون معمولاً ترکیبی از علل جسمی، روانی و عاطفی موجب بروز اختلالات جنسی می شوند. و در نتیجه مشاور یا روان شناس با توجه به هر مورد تشخیص می دهد که چه درمانی باید در نظر گرفته شود.
مشاور امور بانوان معاون رئیس جمهور تصریح کرد: درمان اختلالات جنسی گاهی ممکن است با درمان ساده جسمی و یا یکی دو جلسه مشاوره انجام شود و
هدف درمان اختلالات جنسی لزوما بهبود اختلال نیست، بلکه هدف نهایی درمان، سامان یافتن روابط زناشویی است که بر اثر اختلال جنسی به هم ریخته است.
مشاور خانواده بیان کرد: لازم می دانم در این فرصت مغتنم تاکید کنم که بسیار ساده انگاری است که فکرکنیم با مصرف انواع و اقسام داروها و مکمل ها و دستگاه های جنسی که این روزها درباره آن در شبکه های ماهواره ای بسیار تبلیغ می شود، و یا تماشای فیلم های جنسی بتوان اختلات جنسی و پیامدهای آن را برطرف نمود.
مشاور خانواده با بیان اینکه عوامل زیادی در رشد خانواده و سلامت اعضای آن، وجود دارد گفت: مهمترین این عوامل داشتن بهداشت روانی اعضای خانواده است و در چنین خانواده ای
_ احساس ارزشمندی و اعتماد به نفس در همه اعضای خانواده هست
مشاور معاون رئیس جمهور عنوان کرد: روحیه قدر شناسی و سپاسگزاری در بین اعضا خانواده وجود دارد.
وی گفت: اعضای خانواده از مهارت ارتباطی موثر در شرایط بحرانی و شرایط عاطفی برخوردار هستند.
رهسپار ابراز داشت: مهارت به آن ها کمک می کند تا در قضاوت نسبت به یکدیگر منصف باشند و بتوانند تفاوت و در نحوه واکنش یکدیگر را در بحران ها و تغییرات ایجاد شده در زندگی را درک کنند.
گفتگو: کبری دریکوند
انتهای پیام /*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
بهداشت روان، اعتماد به نفس احساس ارزشمندی،سلامت خانواده
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو