یادداشت

حضور مؤثر در نظام خانواده و تربیت فرزند شایسته، کاربردی ترین نقش زن ایرانی است

ارزشمندترین الگوی یک زن مسلمان ایرانی کارکرد حضور در نظام خانواده و تربیت فرزندانی شایسته و آراسته به معارف و مبانی اعتقادی و دینی است
حضور مؤثر در نظام خانواده و تربیت فرزند شایسته، کاربردی ترین نقش زن ایرانی  است
1402/11/21 - 12:53
تاریخ و ساعت خبر:
189935
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - آرزو شبل حکما بوشهری نژاد در یادداشتی پیرامون جایگاه زنان در اندیشه های اسلامی و نقش آنها نظام جمهوری اسلامی ایران نوشت : در طول تاریخ اسلام زنان شاخص و برجسته‌ای توانستند به جایگاه و مرتبه زن شایسته در مدار و مکتب اسلام و الگوهای ایرانی اعتبار ببخشند که اگر به شاکله حرکتی آنها توجه کنیم، قطعاً در همه آنها پاکدامنی، عفیف و با حجاب بودن به عنوان اولویت اصلی تعهد و تربیت به راحتی می‌توان ویژگی‌های شاخصی را مشاهده کرد.
زنان ما باید افتخار کنند که همواره دست به دامن بزرگانی همچون فاطمه زهرا (س) و حضرت زینب (س) می‌شود که در تاریخ جامعه بشری وجود آنها گوهر نابی است که می‌تواند نظام تربیتی و آموزشی برجسته‌ای را به معنای واقعی به نمایش بگذارد.
اگر به این سرمایه‌های ارزشی و معنوی و سیره و سلوک پاک آنها رجوع کنیم به خوبی در می‌یابیم که این بزرگان دین اسلام می‌توانند اسوه و الگویی برای زنان ما باشند تا پاکیزگی و طهارت را به عنوان اصلی‌ترین محور در زندگی فردی و اجتماعی مورد توجه قرار دهند.
در دین اسلام خارج از مدار زندگی و معیشت روزانه برای زن عفیف و پاکیزه در داخل خانه و تنظیم روابط خانواده به ویژه تربیت فرزندان نقش برجسته‌ای تعریف شده که ضروری است به دور از نگرش‌های فمینیستی که غرب آن را تبلیغ می‌کند، زنان ما در قالب یک مجموعه تربیتی بتوانند آراستگی نظام خانواده را مورد توجه قرار دهند.
اگر زنان ما امروز به زینت حجاب و همچنین اخلاق نیکو آراسته هستند باید قدر این موهبت الهی را بدانند چرا که امروز در بسیاری از کشورهای غربی و آمریکا شاهد ضایع شدن حقوق مسلم بانوان در عرصه‌های اجتماعی و نادیده گرفتن حضور مشارکت‌جویانه آنها در تمام ابعاد اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی هستیم.
ارزشمندترین الگوی یک زن مسلمان ایرانی کارکرد حضور در نظام خانواده و تربیت فرزندانی شایسته و آراسته به معارف و مبانی اعتقادی و دینی است که می‌تواند برجستگی‌های یک نظام ارزشی و تربیتی را به خوبی به نمایش بگذارد.
برخلاف تبلیغات رسانه‌ای غرب که زن اسلامی و شیعی را مهجور در چارچوب خانه می‌دانند امروز باید گفت که یک زن مسلمان و در چارچوب رعایت موازین انسانی و ارزشی می‌تواند در سنگرهای مختلف حاضر شده و بهترین خدمات را ارائه کند که در این باب باید نقطه تحولی جامعه به مرحله‌ای از تکامل برسد که حضور یک زن همراه با بروز و ظهور توانمندی‌های بیشمار و خوداتکایی او باشد.
متأسفانه در نظام غرب زنان گاه حتی پایین‌تر از یک ابزار دم دست مورد توجه قرار گرفتند در حالی که در اندیشه اسلام در کنار همه نقش‌های تربیتی، زناشویی و احساس تکلیف در برابر همه اعضای خانواده برای زنان اندیشه و تفکر بالای تربیت و تعالی بر گرفته از الگوهای دینی و معرفتی تعریف شده است.
زنان متدین کشورمان امروز در همه سنگرها اعم از خانواده‌، عرصه اجتماعی‌، فرهنگی و تربیتی به عنوان شاخص‌ترین حرکت‌های تأثیرگذار به راحتی می‌توانند در عرصه تعلیم و تربیت و تعالی روزافزون حضور پیدا کرده و ورود منطقی و عقلانی‌تری را داشته باشند که قطعاً توجه جدی به این رویکرد می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد تحولی اساسی باشد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
زن مسلمان ، الگوی زن مسلمان، نظام خانواده، نقش زنان در خانواده، ، نقش زن مسلمان در جامعه،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
استان ها
V
آرشیو