یک استاد دانشگاه عنوان کرد:

حضرت فاطمه(س) سیاستمداری قهرمان در تبیین عدالت

یک استاد دانشگاه گفت: حضرت فاطمه(س) همچون سیاستمداری قهرمان به عنوان پیشروی حرکت اسلامی است.
حضرت فاطمه(س) سیاستمداری قهرمان در تبیین عدالت
1403/09/15 - 11:38
تاریخ و ساعت خبر:
210977
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از خوزستان، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا رستگار طی یادداشتی در خصوص جهاد تبیین قیام فاطمی اظهار کرد: رویکرد حضرت زهرا(س) به عنوان اولین مدافع حریم ولایت، تعیین کننده گستردگی ارزش های اجتماعی و سیاسی در حرکت تاریخی اسلام است. رویکرد ایشان در حمایت از ولایت از رویدادهای مهم تاریخ اسلام به شمار می رود. ایشان همانند یک سیستمدار بزرگ ضمن نشر فرهنگ سیاسی، سیره حاکمیت بر محور حق و عدل را به تصویر می کشد.
امام زمان (عج) با وجودی که چند دهه پس از دوران حیات حضرت فاطمه(س) متولد شدند در خصوص ایشان فرموده اند که حضرت زهرا(س) الگوی من است. دختر پیامبر شخصیتی فرازمانی، فرامکانی و فراجنسیتی است. این بانوی بزرگوار که حرکت انقلابی خود را از همان روزهای اولیه رحلت پیامبر شروع کرد، در این زمان نیز برای ما الگوست زیرا انسان کامل همانند خورشید است. خورشید کهن می شود اما کهنه نمی شود.
از این رو همانطور که عالَم بدون وجود خورشید یخ می زند و منجمد می شود ما نیز به گرمای وجودی یک انسان کامل نیاز داریم. انسانی که برای همه زمان ها الگو باشد.

تجزیه و تحلیل عصر زندگی حضرت فاطمه(س) خصوصا بعد از رحلت رسول الله بسیار شبیه فراز و نشیب های حال امروز ماست زیرا دشمن در آن روزگار خصوصا بعد از رحلت پیامبر، با به راه انداختن جنگ شناختی و ادراکی به مبارزه با امیر المومنین(ع) اقدام کرد. آن روز دشمنان اسلام بسیار تلاش کردند تا نگذارند پیامبر جانشین خود را تعیین و معرفی کند اما در روزی به نام عیدالغدیر و تقریبا 70 روز قبل از وفات رسول اکرم این ابلاغ توسط پروردگار انجام گرفت و ایشان هم امیرالمومنین(ع) را در حضور120 هزار صحابی انتخاب کردند و بالاخره توانستند برای او بیعت بگیرند.
اما دشمنان از سال هشتم هجری جنگ شناختی را آغاز و متاسفانه بعد از رحلت پیامبر آن را عملی کردند. آنها در سقیفه بنی ساعده جمع شدند و با دلایل واهی امامت را به خلافت تبدیل کردند و حوادثی را برای دنیای اسلام پدید آوردند که آثار آن برای عالم اسلام تلخ و ناگوار بود. در حقیقت مشروعیت امامت از ناحیه پروردگار تعیین می شود و مشروعیت خلافت نیز زمینی است و وقتی نظام و اندیشه اسلامی بعد از پیامبر به خطر افتاد، اینگونه در امامت تحریف به وجود آمد.
مخالفان امیر المومنین(ع) اعلام کردند که پیامبر هیچ مسئولی را بعد از خود معرفی نکرده و این تصمیم را به مردم واگذار کرده است. آنها آیات الهی و سیره عملی رسول الله را انکار کرده و یک تحریف بزرگ در تاریخ به وجود آوردند. اینجا بود که فاطمه(س)به عنوان مدافع ولایت، پرچم روایت گری و جهادتبیین را برافراشتند و به صحنه مبارزه آمدند.
در ابتدا ایشان تلاش کردند درب خانه را به روی غاصبین نگشایند اما آنها درب را شکستند و پهلویشان را مجروح کردند و فرزندش را به شهادت رساندند. فاطمه(س)دست بردار نبود و وقتی که دید که علی(ع) را به سمت مسجد می برند و فتنه ای بزرگ در راه است، سریعا خودش را به علی(ع) رساند و کمربندش را محکم گرفت و شدیدا مقاومت کرد اما ناله های حضرت زهرا(س) در دل سیاه آنها اثر نکرد بلکه ضرباتی به پهلو و بازوانش زدند و امیر المومنین را مظلومانه به مسجد بردند.
دختر پیامبر در دفاع از حق دست نکشید و تا پای جان آماده ایثار بود. روانه مسجد شد و اعلام کرد که اگر از پسر عمویم دست برندارید همه تان را نفرین می کنم. این روش تبیینی حضرت زهرا(س) افکار عمومی را تحت فشار قرار داد و باعث شد مردم به علی(ع)متوسل شوند. حضرت زهرا (س) تا آخرین لحظه به دنبال احقاق حق بود و در این راه مظلومانه به شهادت رسید.
وقتی زن های مدینه نزد حضرت زهرا(س) آمدند و جویای احوالاتشان شدند ، به آنها از درد پهلو و سیاهی جای تازیانه بر بازو نگفتند بلکه از زیر پا گذاشتن حق امیر المومنین سخن به میان می آوردند و از تنها گذاشتن علی(ع) توسط شوهرانشان شکایت کردند.
حضرت فاطمه(س) برای تبیین ولایت سنگ تمام گذاشت و از هیچ تلاشی دریغ نکرد و با اعلام وصیت خود در خصوص دفن مخفیانه و شبانه، بزرگ ترین حجت را برای حقانیت علی (ع)رقم زدند. حضرت زهرا (س) جبهه ای را در صدر اسلام گشود که تا قیام قیامت می تواند انحراف از اسلام را بشناساند و نقشه های مسلمان نماها را برملا کند.
امروز نیز همانند دوران حیات حضرت زهرا(س)، دشمن با به راه انداختن جنگ شناختی به واسطه وجود فضای مجازی و رسانه تمام تلاش خود را برای ایجاد تفرقه و جدایی بین امت و مقام معظم رهبری به کار گرفته است تا باور شیعیان که همان مشروعیت آسمانی نائب عام و ولایت ولی فقیه جامع الشرایط است را به مقام یک وکیل تنزل دهند تا موکلین، توانایی عزل او را داشته باشند.
دشمن تمام تلاش و تمرکز خود را برای ایجاد ناامیدی در میان مردم قرار داده لذا رسالت امروز ما به کارگیری همه جانبه امکانات و ابزارهاست تا همانند فاطمه زهرا(س) قدمی برای دفاع و حمایت از ولایت برداشته باشیم و مطمئن باشید این روشنگری ها موثر واقع خواهند شد.
جهاد تبیین ها است که پرده از واقعیت ها بر می دارد و باعث می شود تا مردم به حقایق پی ببرند. طرفداران حق باید توان خود را به کار بگیرند و با همبستگی و اتحاد در برابر جنگ روانی دشمن ایستادگی کنند و حب ولایت را در دل مردم بیندازند.
وقایع و اتفاقاتی که در حیات بشر پدید می آیند هر کدام به نحوی در سرنوشت ما و بشریت موثرند . جهاد تبیین رسالت تمام انبیا بوده که برای ما باقی مانده است. آنها ابتدا جهاد کردند و رسالتشان تبیین بود. هر کاری برای اسلام جهاد است. بخش اعظم جهاد، جهاد تبیین برای امر ولایت است.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
عدالت ، ولایتمداری ، حضرت زهرا(س) ، شهادت حضرت زهرا(س) ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
خوزستان
V
آرشیو